Κατηγορίες
Ταπετσαρίες Επίπλων, Έπιπλα Γενικά
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΠΑΤΣΕΛΗΣ , Τηλ: 2105149269  Κιν: 6974486502 Email: spatselis@designsofa.gr
Περιγραφή Επιχείρησης
Σε περίπτωση που θέλετε να επισκευάσετε ή να μεταποιήσετε το παλιό σας σαλόνι, είμαστε στη διάθεσή σας να συζητήσουμε μαζί σας την πιο οικονομική και καλαίσθητη επιλογή, από την αλλαγή καλύμματος έως την ολοκληρωτική μετατροπή του σαλονιού σας.
Η εταιρεία Design Sofa δραστηριοποιείται πανελλαδικά στο χώρο του επίπλου από το 1995, με έδρα την Αθήνα (Ν. Ιωνία). Μέσα από την ανοδική και επιτυχή μας πορεία στις ειδικές κατασκευές, απευθυνόμαστε στις ανάγκες του οικιακού και επαγγελματικού εξοπλισμού. Ειδικευόμαστε στο σχεδιασμό & κατασκευή επίπλων, την επισκευή & μεταποίηση σαλονιών, κρεβατιών, τις ειδικές επαγγελματικές συνθέσεις και την αλλαγή ταπετσαριών και καλυμμάτων. Με πολύχρονη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία, κατασκευάζουμε σαλόνια και κρεβάτια που προσαρμόζονται στο χώρο σας, μοναδικές λύσεις, ειδικά σχεδιασμένες για εσάς προκειμένου να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Οι δυνατότητες που προσφέρουμε καλύπτουν και τις πιο υψηλές απαιτήσεις.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Εργαστήριο: Αλικαρνασσού 18-20, Νέα Ιωνία, ΑΤΤΙΚΗΣ – τηλ. 2102756141

Στην Design SOFA θα βρείτε την ιδανικότερη λύση για το προσωπικό σας χώρο, καθώς δεν υπάρχει περιορισμός στις επιλογές. Με μεράκι και αγάπη για το χειροποίητο σαλόνι, κατασκευάζουμε για εσάς, σε κλασσικές ή μοντέρνες γραμμές, το σχέδιο και τις διαστάσεις της επιλογής σας, συνδυάζοντας τα υλικά της αρεσκείας σας, μέσα από μία μεγάλη ποικιλία από:
  • ταπετσαρίες
  • υφάσματα
  • μαξιλάρια
  • καλύμματα
  • υποστρώματα


Οι πολυετείς και σταθερές συνεργασίες μας με μία ευρεία ομάδα αρχιτεκτόνων, διακοσμητών και κατασκευαστών, επιτρέπουν στην εταιρεία μας να διατηρεί διαρκή επαφή με τις τάσεις και εξελίξεις στο χώρο των καθισμάτων και κρεβατιών για έργα που ανταποκρίνονται σε έργα άψογης αισθητικής και ποιότητας.
Η παράδοση των επίπλων και όλων των προϊόντων μας, γίνεται με δωρεάν μεταφορά εντός Αττικής, από την εταιρεία μας. Ακόμα και στην περίπτωση επισκευής των επίπλων σας, η μεταφορά γίνεται, επίσης, δωρεάν από και προς το χώρο σας. Το μόνο που υποσχόμαστε είναι ένα εγγυημένο αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας, αισθητικής και αντοχής.


Στοιχεία Αναζήτησης: Επισκευες Επισκευη, Σαλονια Σαλονι, Γωνιακοι Καναπεδες Γωνιακος Καναπες, Ντυμενα Κρεβατια Ντυμενο Κρεβατι, Κρεβατια Με Αποθηκευτικο Χωρο Αποθηκευτικους Χωρους, Κεφαλαρια Κεφαλαρι, Υποστρωματα Υποστρωμα, Ειδικες Κατασκευες Ειδικη Κατασκευη, Πολυθρονες Πολυθρονα, Σκαμπο, Καλυμματα Καλυμμα, Αλλαγη Αλλαγες Ταπετσαριας Ταπετσαριων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: