Κατηγορίες
Μετακομίσεις & Μεταφορές, Αποθήκες
Περιγραφή Επιχείρησης
Η μεταφορική εταιρεία μας Ανυψωτική Μετακόμιση pnmovers, με υποκατάστημα στο Ραφήνα, αναλαμβάνει μετακομίσεις από και προς το Ραφήνα.
Χάρη στην εμπειρία, την βαθιά εξειδίκευσή μας στο αντικείμενο και πάνω από όλα την άμεση ανταπόκριση σε κάθε αίτημά σας, είμαστε σε θέση να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη σας προκύψει σε μεταφορές, μετακομίσεις.
Η εταιρεία Ανυψωτική Μετακόμιση pnmovers μεταφορική στο Ραφήνα έχοντας στην κατοχή της σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό, είναι σε θέση να διεκπεραιώσει μεταφορές και μετακομίσεις, ακόμη και στις πιο δύσβατες περιοχές.
Αναλαμβάνουμε να μεταφέρουμε οικοσκευές, μεμονωμένα αντικείμενα κ.λπ. οπουδήποτε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό εσείς επιθυμείτε, πάντα με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την αποθήκευση οικοσκευών σε ιδιόκτητες αποθήκες παρέχοντας ασφάλεια αφότου πραγματοποιηθεί η εκτίμηση των αντικειμένων σας.
Η εταιρεία Ανυψωτική Μετακόμιση pnmovers μεταφορική στο Ραφήνα προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις μεταφορών και μετακομίσεων υψηλής ποιότητας, με ασφάλεια και αξιοπιστία.
Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας μαζί μας και το σίγουρο είναι ότι θα προστεθείτε κι εσείς με τη σειρά σας στη μακρά λίστα με τους απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες μας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Οι εξελιγμένες υπηρεσίες μεταφοράς που παρέχουμε περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων
Αναφορικά οι μετακομίσεις από και προς το Ραφήνα είναι:
Μετακόμιση Ραφήνα - Αθήνα
Μετακομίσεις φοιτητών - Στρατιωτικών από Ραφήνα & προς Ραφήνα
Μεταφορά Μουσικών Οργάνων Μεταφορά Έργων Τέχνης
Μεταφορά Εμπορευμάτων
Αποθήκευση εμπορευμάτων - αποθήκευση οικοσκευών
Συσκευασία Επίπλων, Βιβλίων, Υαλικών, Έργων Τέχνης, Ρουχισμού, Επαγγελματικών Εξοπλισμών, Ηλεκτρικών Συσκευών

Στοιχεία Αναζήτησης: Αμπαλαζ Metakomisis, Συσκευασια Metakomiseis, Ανυψωτικη Μετακομιση, Αποθηκευση Οικοσκευων, Αποθηκευση Επιπλων, Αποθηκευση Οικοσκευων Τιμες, Φθηνες Οικονομικές Μετακομισεις, Μετακομιση Φοιτητων Στρατιωτικων, Παπαδογιωργακης Μετακομισεις
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: