Κατηγορίες
Ψυχολόγοι
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΟΣΧΑΚΗ   Κιν: 6974767967 Email: christina@therapsy.gr
Περιγραφή Επιχείρησης
Γεννήθηκα στο Μόντρεαλ του Καναδά και σήμερα ζω και εργάζομαι στην Αθήνα. Έχοντας μεγαλώσει σε ένα έντονα πολυπολιτισμικό περιβάλλον, είχα την ευκαιρία να έρθω σε επαφή με διαφορετικούς ανθρώπους και να αναρωτηθώ για το πώς διαμορφώνεται η προσωπική μας ταυτότητα και τι είναι αυτό που κάνει τον καθένα μας ξεχωριστό.
Ξεκινώντας την αναζήτηση αυτή, έκανα τις βασικές και μεταπτυχιακές μου σπουδές στο πανεπιστήμιο Αθηνών και στη συνέχεια εκπαιδεύτηκα σε μια εμπλουτισμένη μορφή της Συστημικής προσέγγισης στην ψυχοθεραπεία, η οποία συνδυάζει τις έννοιες της οικογενειακής θεραπείας με στοιχεία της αφηγηματικής ψυχολογίας, της θεωρίας του συναισθηματικού δεσμού και των πρόσφατων νευροεπιστημονικών ευρημάτων.
Τα τελευταία χρόνια δουλεύω θεραπευτικά αξιοποιώντας αυτή την οπτική, προκειμένου να βοηθήσω τους ανθρώπους που απευθύνονται σε μένα να δημιουργήσουν μια ιστορία ζωής που να τους ικανοποιεί και να νιώθουν ασφαλείς μέσα σε αυτήν.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στο χώρο του TheraPsy παρέχονται υπηρεσίες Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας, καθώς και επιστημονικά σεμινάρια με θέματα ψυχικής υγείας.
Η συμβουλευτική διαδικασία βοηθά το συμβουλευόμενο στη διαχείριση ζητημάτων που τον απασχολούν, μέσα από ένα σταθερό πλαίσιο υποστήριξης που του επιτρέπει να έρθει σε επαφή με βαθύτερα στοιχεία του εαυτού του.
Συνήθως αφορά σε θέματα αυτοεκτίμησης, διαχείρισης σχέσεων, συναισθημάτων, επαγγελματικών και άλλων δυσκολιών.
Η Ψυχοθεραπεία είναι μια πιο μακροχρόνια διαδικασία μέσω της οποίας ο θεραπευόμενος αναγνωρίζει θέματα που τον περιορίζουν και τα επεξεργάζεται κάνοντας συνδέσεις με το παρελθόν και χτίζοντας μια ασφαλή βάση που θα του επιτρέψει να βελτιώσει τη ζωή του.
Ξεκινά με ατομικές συναντήσεις, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα ένταξης σε θεραπευτική ομάδα.
Οι θεραπείες ζεύγους και οικογένειας απευθύνονται σε ζευγάρια ή οικογένειες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στις σχέσεις τους ή διαχειρίζονται αλλαγές και χρειάζονται υποστήριξη.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ψυχοθεραπεια, Συμβουλευτικη, Θεραπεια Ζευγους, Οικογενειακη Θεραπεια, Ομαδες Ψυχοθεραπειας, Ψυχοεκπαιδευτικα Σεμιναρια, Διαχειριση Αγχους, Κρισεις Πανικου, Ψυχολογια, Group Therapy
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Κατόπιν Ραντεβού
 
Μοιράσου το: