Κατηγορίες
Οδοντίατροι
Εμφυτευματολόγοι
Λεύκανση δοντιών
Περιοδοντολόγοι
Χειρουργοί Οδοντίατροι
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο περιοδοντολόγος Ανάργυρος Πούλιος διατηρεί από το 1994 ιδιωτικό πολυ-οδοντιατρείο στην Καλλιθέα Αθηνών. Τα πρώτα χρόνια εργάστηκε ως χειρουργός οδοντίατρος, ενώ από το 1999 ασχολείται ιδιαίτερα με την Περιοδοντολογία και τα οστεο-ενσωματούμενα εμφυτεύματα. Στο ιατρείο υπάρχουν δύο χώροι εργασίας με δύο σύγχρονες οδοντιατρικές έδρες, εξοπλισμός για τοποθέτηση εμφυτευμάτων και μηχάνημα ψηφιακής πανοραμικής ακτινογραφίας. Εφαρμόζει όλο το φάσμα των θεραπευτικών μέσων για την πρόληψη και αντιμετώπιση των νόσων των περιοδοντικών και περι-εμφυτευματικών ιστών, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά καταξιωμένες μεθόδους και ευρείας χρήσεως υλικά. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην επίδειξη μεθόδων αποτελεσματικής στοματικής υγιεινής με σκοπό τη απομάκρυνση της οδοντικής μικροβιακής πλάκας, η οποία είναι ο βασικός αιτιολογικός παράγοντας της φλεγμονής σε δόντια και εμφυτεύματα. Στο πεδίο των εμφυτευμάτων υπάρχει 12-ετής εμπειρία από την χρήση και τοποθέτηση εμφυτευμάτων της καταξιωμένης και παγκοσμίως αναγνωρισμένης Ελβετικής εταιρείας Straumann. Ο γιατρός ανήκει ως member and speaker στην International team for Implantology (ITI), που ως ανεξάρτητη επιστημονική ομάδα κατευθύνει την εμπορική εταιρεία Straumann.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Για τους ασθενείς που παραπέμπονται από τους δικούς τους οδοντιάτρους ο γιατρός αναλαμβάνει την ειδική περιοδοντική/εμφυτευματική θεραπεία που απαιτείται, ενώ οι υπόλοιπες οδοντιατρικές εργασίες ολοκληρώνονται από τους γενικούς οδοντιάτρους των ασθενών. Όπου απαιτείται, γίνεται παραπομπή σε εξειδικευμένο οδοντίατρο άλλης ειδικότητας (ενδοδοντιστή, γναθοχειρουργό, ορθοδοντικό κλπ).
Ο γιατρός επιδιώκει την συνεννόηση με τους άλλους θεράποντες οδοντιάτρους για την καλύτερη ολοκληρωμένη θεραπεία των ασθενών. Στους συνεργάτες και βοηθούς του ιατρείου ανήκουν οι συνάδελφοι χειρουργοί οδοντίατροι Μαρία Παπανικολοπούλου και Άννα Κόρκα.
Ο στόχος είναι πάντα η ικανοποίηση των αναγκών του κάθε ασθενή με κριτήρια βιολογικά, λειτουργικά και αισθητικά. Κάθε περίπτωση αντιμετωπίζεται εξατομικευμένα με σεβασμό στις ενδεχόμενες ιδιαιτερότητες.

Στοιχεία Αναζήτησης: Περιοδοντολογος, Εμφυτευματολογος, Περιοδοντιτιδα, Εξαλειψη Φλεγμονης, Χειρουργικη Περιοδοντιου, Εμφυτευματα, Straumann, Ψηφιακη Πανοραμικη Ακτινογραφια, Αναπλαση Ιστων, Καλυψη Υφιζησεων, Ανυψωση Ιγμοριου, Laser, Κουνημα Δοντιου, Αιμορραγια Ουλων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Τρίτη Πέμπτη Παρασκευή Πρωί
Δευτέρα Τρίτη Πέμπτη & Παρασκευή Απόγευμα
 
Μοιράσου το: