Κατηγορίες
Αναλώσιμα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Είδη Γραφείου & Αναλώσιμα
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Office express ιδρύθηκε το 1999 με αντικείμενο το εμπόριο αναλώσιμων ειδών γραφείου και εκτυπωτών.
Το 2003 ξεκινάμε την αναγόμωση μελανοδοχείων με αυτόματη μηχανή γεμίσματος (κενό αέρος, κένωση και πλύσιμο δοχείου).
Το 2004 έπειτα από σχετική εκπαίδευση αναλαμβάνουμε την ανακατασκευή τόνερ για laser εκτυπωτές.
Από το 2008 θέλοντας να καλύψουμε τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες για άμεση αυθημερόν παράδοση των προϊόντων μας ξεκινάμε τη διανομή έτοιμων (εργοστασιακών) συμβατών μελανιών και τόνερ για τα οποία δεν απαιτείται επιστροφή κενού δοχείου.
Το 2011 παραλαμβάνουμε μηχάνημα που μας επιτρέπει να κάνουμε δειγματολειπτικό έλεγχο σωστής λειτουργίας σε ορισμένες κατηγορίες κινήσιμων κωδικών από συμβατά μελάνια (ηλεκτρονικός έλεγχος κεφαλής - τεστ εκτύπωσης σε χαρτοταινία).
Το 2012 και το 2013 προσπαθούμε μέσω της χονδρικής διάθεσής των προϊόντων μας να καθιερωθούμε στην συνείδηση του επαγγελματία - συνεργάτη ως μία εταιρεία στην οποία μπορείς να ''βασιστείς πάνω της'' χτίζοντας αμοιβαίες σχέσεις εμπιστοσύνης και μόνιμης συνεργασίας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΕΝΑ SITE - ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ''ONE STOP SHOP''
H Office express διαθέτει συμβατά, ανακατασκευασμένα και γνήσια τόνερ για LASER εκτυπωτές, συμβατά και γνήσια τόνερ για φωτοαντιγραφικά μηχανήματα, συμβατά και γνήσια ΤΥΜΠΑΝΑ (DRUMS), συμβατά και γνήσια μελάνια - μελανοταινίες - FAX FILM για εκτυπωτές INKJET - MATRIX - FAX.
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ.
Επαρκές απόθεμα προϊόντων έτσι ώστε να εξυπηρετούμε άμεσα και αυθημερόν τις όποιες ανάγκες σας σε αναλώσιμα εκτυπωτών.
ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΕΓΓΥΗΣΗ.
Συνεργασία με κορυφαία εργοστάσια κατασκευής συμβατών τόνερ - μελανιών που μας επιτρέπει να παρέχουμε ότι ποιοτικότερο σε συμβατά αναλώσιμα.
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.
Δεν θα γίνουμε ποτέ ένα ακόμη ''απρόσωπο'' SITE από τα δεκάδες που κυκλοφορούν. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οτιδήποτε προκύψει π.χ. για κωδικούς που δυσκολεύεστε να βρείτε, για τεχνικά ζητήματα κ.λπ.
ΤΙΜΕΣ - ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ.
Προτεραιότητά μας η όσο το δυνατό καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής των προϊόντων μας καθώς και η εισαγωγή δυσεύρετων και νέων κωδικών - προϊόντων που θα σας δώσει πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού.
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.
Θέλοντας να είμαστε ένας εκ των επιλογών σας στους προμηθευτές αναλωσίμων θα επιδιώξουμε την κατ' ιδίαν γνωριμία μαζί σας για τη δημιουργία ενός πλαισίου που θα παρέχει άριστη συνεργασία και αμοιβαία οφέλη.

Στοιχεία Αναζήτησης: Χονδρικη, Τονερ, Μελανια, Ανακατασκευη, Αναγομωση, Συμβατα Μελανια, Μελανοταινιες, Φαξ, Αναλωσιμα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με αντικαταβολή
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:30 έως 19:00.
 
Μοιράσου το: