Κατηγορίες
Ανακύκλωση, Μέταλλα
Περιγραφή Επιχείρησης
Η επιχείρησή μας αγοράζει τοις μετρητοίς τον επαγγελματικό σας εξοπλισμό. Κλείνετε την επιχείρησή σας και θέλετε να κερδίσετε χρήματα πουλώντας τον εξοπλισμό; Ελάτε σ' επαφή μαζί μας και το συνεργείο μας θ'αναλάβει την αποξήλωση και μεταφορά του εξοπλισμού στον χώρο μας. Εσείς θα κερδίσετε τόσο χρήματα όσο και χρόνο. Απαλλαγείτε απ' οτιδήποτε παλιό ή μηχάνημα που πλέον δεν σας χρειάζετε κερδίζοντας χρήματα.
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ανακύκλωση του παλαιού σας αυτοκινήτου. Το αγοράζουμε τοις μετρητοίς και αναλαμβάνουμε να τακτοποιήσουμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα μεταβίβασής του στην εταιρεία μας. Το αυτοκίνητο θα το μεταφέρουμε με δικό μας γερανό.
Μέρος της διαδικασίας της ανακύκλωσης είναι και η μετατροπή βλαβερών για το περιβάλλον υλικών σε λιγότερο ή και καθόλου βλαβερά. Με τον τρόπο αυτό γίνεται ομαλότερα η επανένταξή τους στο φυσικό περιβάλλον το οποίο ουσιαστικά ολοκληρώνει τη διαδικασία της ανακύκλωσης με φυσικό τρόπο.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Τι προσφέρουμε:

  • Διαθέτουμε ειδικούς κάδους συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών.
  • Έμπειρο προσωπικό εγγυάται την ασφαλή αποσυναρμολόγηση.
  • Ερχόμαστε στον χώρο που θα μας υποδείξετε και με δικά μας μέσα μεταφέρουμε τα υλικά σας στον χώρο διαλογής της εταιρείας μας χωρίς καμία χρέωση.
  • Αγοράζουμε τα ανακυκλώσιμα υλικά σας πληρώνοντας τοις μετρητοίς.
  • Χονδρικό εμπόριο παλαιών σιδηρών και μετάλλων – scrap 
 σιδηροκατασκευές - αλουμινοκατασκευές - αποξηλώσεις χώρων – καθαρισμοί 
 ανακυκλώσεις αυτοκινήτων - αποσύρσεις οχημάτων.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ανακυκλωση Χαλκου Τιμη, Ανακυκλωση Σιδηρου Κοστος, Anakiklosi Scrap Sidiros, Ανακυκλωση Ψυγειων Πλυντηριων Ηλεκτρικης Κουζινας Ηλεκτρικης Σκουπας, Αποξηλωση Χωρου Ανακυκλωση Παλαιων Σιδηρων, Αγορα Επαγγελματικου Εξοπλισμου Εστιασης, Ανακυκλωση Θερμοσιφωνα Τηλεορασης Ηλεκτρονικων Υπολογιστων, Ανακυκλωση Μαλακου Αλουμινιου Σκληρου, Ανακυκλωση Μπρουτζος Μπρουτζου, Ανακυκλωση Ορειχαλκος, Ανακυκλωση Μολυβιου Μολυβι, Anakiklosi Inox Ανοξειδωτων, Ανακυκλωση Καλωδειου Καλωδιων Σερπατινας, Ανακυκλωση Μεταλλου Μεταλλων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
 
Μοιράσου το: