, 2104204135, 2104204136, 2104204137, 2104204138
Κατηγορίες
Ταμειακές Μηχανές, Μηχανήματα Ανίχνευσης, Μηχανές Γραφείου, Είδη Γραφείου & Αναλώσιμα, Ζυγαριές & Πλάστιγγες
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΩΤΑΚΗΣ, Γενικός Διευθυντής , Τηλ: 2104204134  Email: info@admatehellas.gr
Περιγραφή Επιχείρησης
Έτος Ίδρυσης: 1981
Παρουσίαση εταιρείας: Η ADMATE HELLAS ιδρύθηκε το 1981 με κύριο αντικείμενο εργασιών τη διανομή, συντήρηση και επισκευή μηχανών γραφείου.
Δίκτυο διανομής: Το δίκτυο διανομής περιλαμβάνει περισσότερους από 150 αντιπροσώπους σε όλη την Ελλάδα. Οι αντιπρόσωποί μας διαθέτουν και συντηρούν τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας που εκτείνεται στον χώρο των Ταμειακών συστημάτων και στον αυτοματισμό γραφείου.
Κτηριακές Εγκαταστάσεις: Διαθέτουμε ιδιόκτητες κτηριακές εγκαταστάσεις 1.000 τ.μ, τεσσάρων (4) ορόφων, οι οποίες αποτελούν τη βάση ανάπτυξης της εταιρείας.
Τεχνογνωσία: Η τεχνογνωσία που έχει αναπτυχθεί σε συνδυασμό με τη μακρόχρονη εμπειρία μάς δίνει τη δυνατότητα επέκτασης και δημιουργίας μίας μεγάλης γκάμας προϊόντων που υποστηρίζονται μοναδικά από την κάθετα οργανωμένη επιχείρησή μας. Η μακρόχρονη εμπειρία μας στον χώρο των μηχανών αυτοματισμού γραφείου μάς επιτρέπει να αντιληφθούμε άμεσα τις μελλοντικές προκλήσεις. Ο σχεδιασμός της επιχείρησής μας έχει γίνει με βάση τις τελευταίες τεχνολογικές και οικονομικές εξελίξεις.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η ADMATE HELLAS εκμεταλλευόμενη το εκτεταμένο δίκτυο διανομής της αντιπροσωπεύει μια σειρά από προϊόντα όπως: Ταμειακές Μηχανές, Ηλεκτρονικές ζυγαριές, Ηλεκτρονικές αριθμομηχανές, Καταμετρητές χαρτονομισμάτων και κερμάτων, Ανιχνευτές πλαστότητας χαρτονομισμάτων, Καταστροφείς εγγράφων, Ρολόγια Παρουσίας προσωπικού, Συστήματα POS και περιφερειακά τους και Συσκευές FAX είναι τα προϊόντα που συμπληρώνουν την γκάμα του δικτύου πωλήσεων της εταιρείας μας. Τα παραπάνω προϊόντα υποστηρίζονται με υπευθυνότητα και συνέπεια από το τεχνικό τμήμα της εταιρείας που απαρτίζεται από εξειδικευμένους τεχνικούς, καθώς και πλήρη παρακαταθήκη ανταλλακτικών. Το after sales service αποτελεί δέσμευση για την εταιρεία μας, καθώς μεγάλο μέρος της προσπάθειας ανάπτυξης και αύξησης των πωλήσεων οφείλεται στην τεχνική υποστήριξη που παρέχουμε.
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ: Στη μακρόχρονη ιστορία της εταιρείας μας η διαδικασία λήψης αποφάσεων σχετικά με το μελλοντικό σχεδιασμό της επιχείρησης γίνεται με γνώμονα την τεχνολογική εξέλιξη και τις οικονομικές συνθήκες.

Στοιχεία Αναζήτησης: Καταμετρητες Χρηματων, Εκτυπωτες Ετικετας, Εκτυπωτες Αποδειξεων, Tameiakes Mhxanes, Ζυγαριες Ετικετας, Φορολογικες Ταμειακες, Ηλεκτρονικες Ζυγαριες, Ανιχνευτες Πλαστοτητας, Επαγγελματικες Ζυγαριες, Καταμετρητες Κερματων, Πλαστιγγες, Ηλεκτρονικη Τιμολογηση, Μηχανογραφηση
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με αντικαταβολή
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Πιστωτικές Κάρτες
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα και Τετάρτη από 08:00 έως 16:00
Τρίτη
Πέμπτη και Παρασκευή από 08:00 έως 16:00 & από 18:00 έως 20:00
Σάββατο από 09:30 έως 13:30.
 
Μοιράσου το: