Κατηγορίες
Φωτογραφεία & Φωτογράφοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Η φωτογράφηση γάμου καθώς και η φωτογράφηση βάπτισης είναι ένα αντικείμενο το οποίο η ομάδα της Stefos Photography φαίνεται να γνωρίζει πολύ καλά καθώς η ιστορία της στον χώρο του γάμου και της βάπτισης ξεκινά το 1987 όταν ένα νεαρό ζευγάρι γεμάτο όρεξη για εργασία σκέφτηκε να απαθανατίζει τις μοναδικές αυτές στιγμές των ανθρώπων με έναν πιο ενδιαφέρον και ελκυστικό τρόπο.
Σήμερα η Stefos Photography είναι μια ομάδα φωτογράφων και κινηματογραφιστών με εξειδίκευση στη φωτογράφηση γάμου και τη φωτογράφηση βάπτισης. Τα μέλη της Stefos Photography εργάζονται με όραμα και πάθος και έχουν ως απώτερο σκοπό να προσφέρουν υπηρεσίες με την υψηλότερη ποιότητα και αισθητική.
Σας περιμένουμε στα γραφεία μας να συζητήσουμε από κοντά για τη φωτογράφηση και για την κινηματογράφηση του γάμου σας ή τη φωτογράφηση και την κινηματογράφηση της βάπτισής σας, να σας ενημερώσουμε για τις ποικίλες υπηρεσίες που προσφέρουμε και να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες επιλογές υπηρεσιών λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Ειδική προσφορά για ψηφιακή εκτύπωση φωτογραφιών άνω των 100 τεμαχίων μόνο 0,14 λεπτά.

  • Φωτογράφηση Γάμου – Album Γάμου – Video Γάμου
  • Φωτογράφηση Βάπτισης – Άλμπουμ Βάπτισης – Video Βάπτισης

Στοιχεία Αναζήτησης: Φωτογραφιση Βιντεο Γαμου Βαπτισης, Νεου Τυπου Φωτογραφιες Φωτογραφια Ταυτοτητας Διαβατηριου, Ψηφιακη On Line Εκτυπωση Φωτογραφιων, Καλλιτεχνικη Φωτογραφια, Προσφορα Εκτυπωσης Φωτογραφιων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική.
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: