Κατηγορίες
Διαιτολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Η ανάγκη για ολοκληρωμένη Διαιτολογική Υποστήριξη είναι σήμερα περισσότερο έντονη. Οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής έχουν αλλάξει ριζικά τις παραδοσιακές διατροφικές συνήθειες των Ελλήνων, με αποτέλεσμα να αυξάνονται διαρκώς οι ρυθμοί εμφάνισης στη χώρα μας της παχυσαρκίας καθώς και διάφορων χρόνιων νοσημάτων που σχετίζονται με τη διατροφή. Οι Διαιτολογικές Μονάδες “ ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ’’ αποτελούν μία ιδιαίτερα αξιόπιστη επιστημονική λύση για την αποτελεσματική αντιμετώπιση προβλημάτων που έχουν ως επίκεντρο τη διατροφική φροντίδα. Σήμερα, διευρύνουν ακόμη περισσότερο την επιστημονική τους παρουσία με την ίδρυση μίας νέας Διαιτολογικής Μονάδας “ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ’’, στην πόλη των Χανίων Κρήτης (Κύπρου 2 – Χανιά). Η νέα Διαιτολογική Μονάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Χανίων φέρει την πιστοποίηση της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας και λειτουργεί με την επιστημονική διεύθυνση του καταξιωμένου Διαιτολόγου – Διατροφολόγου, BSc κ. Νικόλαου Θεοδωράκη.
Υποκατάστημα: Βρύσες Αποκορώνου ΤΗΛ. 2825083264
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Αντιμετώπιση Παθολογικών
(Υπέρταση, Καρδιοπάθειες, Ζαχαρώδης Διαβήτης)
και μη Παθολογικών Περιστατικών
(Αθλητική Διατροφή, Παχυσαρκία ενηλίκων-παιδιών- Εγκυμονούσες)
Ανθρρωπομετικές εξετάσεις
(Ανάλυση Μεταβολισμού Ηρεμίας - Βασικού Μεταβολισμού) Τμηματική Ανάλυση Σύστασης Σώματος
(Λιπώδης Μάζα - Μυική Μάζα - Σπλαχνικό Λίπος - Ενυδάτωση)
Η Διαιτολογική Μονάδα “ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ’’ Χανίων διαθέτει προηγμένες Υπηρεσίες και διαγνωστικό εξοπλισμό υψηλού επιπέδου, αντιμετωπίζοντας ολοκληρωμένα και με την ασφάλεια των πιο σύγχρονων επιστημονικών μεθόδων τα πλέον σύνθετα προβλήματα που απαιτούν υπεύθυνο διατροφολογικό χειρισμό.
Τα προγράμματα διατροφής απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες (παιδιά, έφηβοι, ενήλικες, ηλικιωμένοι) για φυσιολογικές ή παθολογικές καταστάσεις.

Στοιχεία Αναζήτησης: Διατροφολογος Διαιτολογος, Παιδικη Παχυσαρκια, Απωλεια Βαρους, Λογω Διατροφης, Εφηβικη Παχυσαρκια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Νομό Χανίων
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Πέμπτη από 08:00 έως 14:00 και από 17:00 έως 21:00
Παρασκευή από 08:30 έως 15:00
 
Μοιράσου το: