Κατηγορίες
Παθολογοανατόμοι
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΕΥΑΓΓΕΛΗ ΛΑΜΠΡΗ , Τηλ: 2651026122  Κιν: 6944730688 Email: evangeli.lampri@gmail.com
ΕΟΠΥΥ
Περιγραφή Επιχείρησης
Το Εργαστήριο Ιστολογική και Μοριακή Διάγνωση της ιατρού Δρ. Ευαγγελής Λάμπρη - Καλογερά με πλήρη υλικοτεχνικό εξοπλισμό βρίσκεται στο κέντρο των Ιωαννίνων, στην οδό 28ης Οκτωβρίου 25, στην υπηρεσία Ιατρών και Κλινικών της Β.Δ. Ελλάδας αλλά και κατ΄ επέκταση σε Πανελλήνια κλίμακα με στόχο τη σωστή και έγκαιρη διάγνωση, απαραίτητη για την περαιτέρω θεραπευτική αντιμετώπιση των ασθενών.
Το εργαστήριο με γνώμονα την ποιότητα, την ταχύτητα και την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών για έγκαιρη διάγνωση, διενεργεί όλες της διαγνωστικές μεθόδους,Ιστολογίας, Ανοϊστοχημείας και το σύνολο των Μοριακών Τεχνικών που απαιτούνται για τη διαφοροδιάγνωση και του πιο απαιτητικού περιστατικού και οι οποίες υποστηρίζονται από καινούργιο εξοπλισμό τελευταίας γενιάς.
Εστιάζεται, στην καλή συνεργασία με τους συνεργάτες Ιατρούς αλλά και στην παροχή της δυνατότητας σε όλους τους εξεταζόμενους, την δύσκολη αυτή περίοδο, για υψηλού επιπέδου Ιατρικές υπηρεσίες, με ταχείς ρυθμούς και χαμηλό οικονομικό κόστος.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Το εργαστήριο «Ιστολογική και Μοριακή διάγνωση» της Δρ. Ευαγγελής Λάμπρη - Καλογερά βρίσκεται στην υπηρεσία ιατρών και κλινικών της Β.Δ. Ελλάδας με στόχο τη σωστή και έγκαιρη διάγνωση, απαραίτητη για την περαιτέρω θεραπευτική αντιμετώπιση των ασθενών.
Ο εξοπλισμός και τα χρησιμοποιούμενα αντιδραστήρια, είναι συμβατά με τις προϋποθέσεις και τους περιορισμούς που θέτει η Ελληνική νομοθεσία και η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Τα σύγχρονα μηχανήματα εξασφαλίζουν άριστο αποτέλεσμα των εφαρμοζόμενων τεχνικών, σε ταχύτατους χρόνους, ενώ η μηχανοργάνωση του εργαστηρίου επιτρέπει την εφαρμογή καινοτόμων υπηρεσιών και ελέγχων, όπως ψηφιοποίηση των αποτελεσμάτων και ασφαλή καταχώρησή τους για μελλοντική ανάκτηση και επανέλεγχο ή περαιτέρω επεξεργασία.
ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΥΜΒΑΣΗ
ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ
ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ Π.Ε.Δ.Υ. (ΠΡΩΗΝ ΕΟΠΥΥ)

Στοιχεία Αναζήτησης: Ιστολογικη, Βιοψια, Ανοσοϊστοχημεια, Παθολογικη Ανατομια, Μικροσκοπηση, Ιστοχημεια, Βιοπτικο Υλικο, Μοριακες Τεχνικες, Διαγνωση, Παθολογοανατομικη Εκθεση
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 17:00
 
Μοιράσου το: