Κατηγορίες
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές, Εργοθεραπεία - Εργοθεραπευτές
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΑΘΗΝΑ ΜΠΕΚΑ   Κιν: 6975666403
Περιγραφή Επιχείρησης
Το κέντρο λογοθεραπείας «Ενσυναίσθηση» απαρτίζεται από μία διεπιστημονική υπεύθυνη και ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών με μεγάλη εμπειρία στη Λογοθεραπεία, Εργοθεραπεία, Αισθητηριακή Ολοκλήρωση, Ειδική Αγωγή, Ψυχολογία και Συμβουλευτική.
Σας περιμένουμε σε ένα χώρο ειδικά διαμορφωμένο για τις ανάγκες των ανθρώπων του, πρωτότυπο, εναλλακτικό αλλά και διαδραστικό, όπου τα παιδιά σας θα περάσουν αξέχαστα αφού η εξειδικευμένη ομάδα μας έχει ως κύριο μέλημα τη θεραπεία με διάφορες δραστηριότητες.
Η Αθηνά Μπέκα είναι Λογοθεραπεύτρια και επιστημονική υπεύθυνη του κέντρου, απόφοιτος της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Α.Τ.Ε.Ι. Ηπείρου.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Το κέντρο λογοθεραπείας Ενσυναίσθηση παρέχει ένα πολύ μεγάλο εύρος από ολοκληρωμένες υπηρεσίες, με σοβαρότητα ευθύνη και πάνω από όλα ενσυναίσθηση για όλους τους ανθρώπους που το επισκέπτονται.

  • Διαταραχές λόγου
  • Διαταραχές ομιλίας
  • Μαθησιακές δυσκολίες
  • Αυτισμός
  • Διαταραχές στη ροή της ομιλίας - τραυλισμός
  • Διαταραχές στη φωνή

Στοιχεία Αναζήτησης: Διαταραχες Λογου, Διαταραχες Ομιλιας, Μαθησιακες Δυσκολιες, Αυτισμος, Τραυλισμος, Διαταραχες Στη Ροη Της Ομιλιας, Διαταραχες Φωνης, Συμπεριφορα Γονεων, Συμβουλευτικη, Ειδικη Αγωγη Λογοθεραπεια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 10:00 έως 21:00
 
Μοιράσου το: