, 2310231853, 2310622533, 2310622565
Κατηγορίες
Πίτσα, Ιταλική Κουζίνα, Εστιατόρια
Delivery
Περιγραφή Επιχείρησης
Στόχος μας είναι η παρασκευή και η διάθεση της ιταλικής πίτσας στην ελληνική αγορά καθώς και η δημιουργία γνήσιων ιταλικών φαγητών αλλά και πιάτων της διεθνούς κουζίνας ώστε να καλύπτουμε τις προτιμήσεις των πελατών μας. Η αποκλειστική συνταγή της πίτσας μας σε συνδυασμό με τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής της και την ξεχωριστή της γεύση έγιναν το σήμα κατατεθέν της εταιρείας μας.
Μετά από 25 χρόνια παρουσίας μας και εμπειρίας μας στον χώρο του φαγητού, διατηρούμε τις ίδιες πάντοτε αξίες, με πρώτη και βασική, τον σεβασμό στον πελάτη. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας με την ίδια συνέπεια και εντιμότητα και είμαστε ανοιχτοί σε καινούργιες προτάσεις και ιδέες. Στόχος μας πάνω απ’ όλα είναι η γευστική ικανοποίηση- σε συνδυασμό με την άμεση εξυπηρέτηση- όλο και περισσοτέρων Ελλήνων και είναι αυτή που μας δίνει την ηθική ικανοποίηση αλλά και το κίνητρο για την εξάπλωση της αλυσίδας των καταστημάτων μας σε όλο τον Ελλαδικό χώρο.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Μπέιτε στις φωτογραφίες για να δείτε το πλήρες μενού μας.

Στοιχεία Αναζήτησης: Πιτσαρια, Delivery, Μακαροναδες, Της Ωρας Μαγειρευτα, Μαγειρευτα Φαγητα, Νηστησιμα, Pitsa, Ιταλικη Πιτσα, Pasta, Burger, Online Delivery, Μακαρονια Φουρνου, Ντελιβερι, Μακαρονια, Φαγητο
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Κέντρο, Νεάπολη, Συκιές, Άγιος Παύλος, Τριανδρία, Σαράντα Εκκλησιές
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Σάββατο από 11:00 έως 01:00
Κυριακή από 12:30 έως 01:00.
 
Μοιράσου το: