Κατηγορίες
Μικροβιολογικά Εργαστήρια, Βιοπαθολόγοι - Μικροβιολόγοι
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΙΩΑΝΝΑ ΚΟΤΣΙΡΗ, Ιατρός Βιοπαθολόγος - Μικροβιολόγος  
ΕΟΠΥΥ
ΕΤΑΑ
ΙΚΑ
Περιγραφή Επιχείρησης
Το ΒιοΈρευνα ιδρύθηκε το 2004 και έως σήμερα προσφέρει τις υπηρεσίες του με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων. Μέσω της πρόληψης και της έγκαιρης και πρώιμης διάγνωσης αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά διάφορα νοσήματα.
Η μικροβιολογική εξέταση του αίματος είναι ενδεικτική για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού. Η ακριβής, επομένως, ανάλυση είναι πρώτιστη προϋπόθεση για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων υγείας. Σε αυτή την περίπτωση είναι απαραίτητο να έχει κανείς εμπιστοσύνη στο μικροβιολογικό εργαστήριο στο οποίο θα αποταθεί για τις εξετάσεις του.
Ένα τέτοιο εργαστήριο είναι η ΒιοΈρευνα της Βιοπαθολογου Ιωάννας Κοτσίρη, η οποία με τους έμπειρους συνεργάτες της δίνουν σωστά και αξιόπιστα αποτελέσματα σε όλων των ειδών τις μικροβιολογικές εξετάσεις.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Το εργαστήριο είναι εξοπλισμένο με σύγχρονους και υψηλής ποιότητας αναλυτές και είναι σε θέση να εκτελέσει πλήρη γκάμα εξετάσεων όπως:

  • Βιοχημικές
  • Αιματολογικές
  • Ανοσολογικές
  • Μικροβιολογικές
  • Ορμονολογικές
  • Νεοπλασματικούς δείκτες

Αιμοληψίες κατ' οίκον
Καθημερινά γίνονται από το μικροβιολογικό εργαστήριο ΒιοΈρευνα αιμοληψίες και παράδοση αποτελεσμάτων κατ΄ οίκον με προσυνεννόηση για τον τόπο και χρόνο.


Στοιχεία Αναζήτησης: Αιματολογικες Εξετασεις, Αιμοληψιες Κατ Οικον, Εξετασεις Προγεννητικου Ελεγχου, Βιοχημικο, Ορμονολογικο, Νεοπλασματικοι Δεικτες, Ανοσολογικες Εξετασεις
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλο τον νομό Αχαΐας.
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα και Τετάρτη από 07:30 έως 14:00
Τρίτη
Πέμπτη και Παρασκευή από 07:30 έως 14:00 & από 17:30 έως 20:30
 
Μοιράσου το: