Κατηγορίες
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές, Εργοθεραπεία - Εργοθεραπευτές
Interamerican
Περιγραφή Επιχείρησης
Το κέντρο μας απευθύνεται σε παιδιά που χρειάζονται ειδική υποστήριξη λόγου - μάθησης ή κινητικής συμπεριφοράς που προκύπτουν από διαταραχές του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος από δυσκολίες στη μάθηση και στην επικοινωνία.
Για να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, στηριζόμαστε στη μεθοδευμένη και ακριβή αξιολόγηση που θα οδηγήσει στην ιδανικότερη θεραπευτική μέθοδο από την ομάδα θεραπείας των ειδικευμένων επιστημόνων πάνω στη λογοθεραπεία, εργοθεραπεία, ειδική αγωγή και ψυχολογία.
Από το κέντρο μας παρέχονται υπηρεσίες λογοθεραπείας, εργοθεραπείας, ψυχοθεραπείας και παράλληλης στήριξης στο σχολικό πλαίσιο.
Η λογοθεραπεία ασχολείται με την πρόληψη, τη διάγνωση και την αντιμετώπιση προβλημάτων επικοινωνίας (λεκτικής ή μη) που μπορεί να εμφανίζουν παιδιά ή ενήλικες. Στοχεύει στην ομαλή ένταξη του ατόμου στο κοινωνικό ή σχολικό περιβάλλον.
Δυτική Θεσσαλονίκη: Μεγ. Αλεξάνδρου 83, 1ος όροφος, Εύοσμος.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η εργοθεραπεία είναι μια σχετικά νέα επιστήμη που έχει ως αντικείμενο την αποκατάσταση της ανθρώπινης λειτουργικότητας. Η αποκατάσταση αυτή προέρχεται κυρίως μέσα από δραστηριότητες, οι οποίες είναι συνήθως τα παιχνίδια.
Η συμβουλευτική γονέων έχει στόχο να ενισχύσει τους γονείς στο δύσκολο έργο της διαπαιδαγώγησης των παιδιών τους, να τους βοηθήσει να αναγνωρίσουν τη στάση τους απέναντι στο παιδί, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αλλά και να αναζητήσουν εποικοδομητικούς τρόπους επίλυσης των προβλημάτων τους.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ειδικη Αγωγη, Ατομικη Ψυχοθεραπεια, Συμβουλευτικη Γονεων, Μαθησιακες Δυσκολιες, Αυτισμος, Αναπτυξιακες Διαταραχες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Κατόπιν ραντεβού.
 
Μοιράσου το: