Κατηγορίες
Ακουστικά Βαρηκοΐας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΒΑΣΙΛΟΥΝΗ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία μας + ΑΚΟΗ από τον Σεπτέμβριο του 2007 λειτουργεί στο Παλαιό Φάληρο. Εξειδικευμένο κέντρο με βοηθήματα ακοής.
Στην εταιρεία μας θα βρείτε μια σειρά από βοηθήματα ακοής, όπως συστήματα ακρόασης τηλεόρασης, συστήματα ακρόασης θεάτρου, ειδικές τηλεφωνικές συσκευές, λαρυγγόφωνα ομιλίας και ακουστικά βαρηκοΐας τελευταίας τεχνολογίας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Δωρεάν εξυπηρέτηση κατ' οίκον
Για τη διευκόλυνση ανθρώπων με κινητικά προβλήματα που ενδιαφέρονται για εφαρμογή ακουστικού βαρηκοΐας μπορείτε, με ένα τηλεφώνημα στο 210 9859179 να κλείσετε ραντεβού έτσι ώστε ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας να σας επισκεφτεί στον χώρο σας για να σας δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες αλλά και λύσεις για τα θέματα που αφορούν στην βαρηκοΐα γενικότερα και τη δική σας περίπτωση ειδικότερα.
Δωρεάν προσωπική εκτίμηση
Για κάθε περίπτωση υπάρχει και διαφορετική λύση. Για να μάθετε πως εσείς μπορείτε να αποκτήσετε ακοή χωρίς προβλήματα σας ενημερώνουμε με λεπτομέρεια για τη λύση που σας αφορά δημιουργώντας το δικό σας προσωπικό προφίλ βάσει του οποίου θα σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση.
Δωρεάν παρακολούθηση της εξέλιξης της ακοής σας
Η +ακοή με τους ανθρώπους της θα παρακολουθεί την εξέλιξη της ακοής σας και αν χρειαστεί θα επέμβει στη ρύθμιση του ακουστικού σας για να ανταποκρίνεται στα νέα δεδομένα.

  • Καλύψεις Ταμείων (Ο ΕΟΠΥΥ δικαιολογεί αποζημίωση μέχρι του ποσού των 450€.)
  • Εγγύηση αποτελέσματος
  • Τεχνικός έλεγχος - επισκευή ακουστικών βαρηκοΐας
  • Προγραμματισμός / ρύθμιση ακουστικών βαρηκοΐας

Στοιχεία Αναζήτησης: Ψηφιακα Ακουστικα, Βοηθηματα Ακοης, Παιδικη Βαρηκοϊα, Μπαταριες Ακουστικων, Rayovac, Phonak, Bernakon, Ακοη Αδιαβροχα Ακουστικα Βαρηκοϊας Hansaton Starkey Belton Unitron, Δωρεαν Τεστ Ακοης, Ακουστικα, Ωτοασπιδες, Εκμαγεια, Service Ακουστικων, Bernafon, Widex
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: