Κατηγορίες
Κτηνίατροι, Κτηνιατρεία & Κτηνιατρικές Κλινικές
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΖΙΩΤΗΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΖΙΩΤΗΣ είναι στρατιωτικός κτηνίατρος απόφοιτος της Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ και διατηρεί κτηνιατρείο στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.
Μετεκπαιδεύτηκε στην Παθολογία και Χειρουργική Ζώων Συντροφιάς στην Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και στην Απεικονιστική Διαγνωστική Ζώων Συντροφιάς με έμφαση στην Υπερηχοτομογραφία κοιλίας και καρδιάς στην Κτηνιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Με εικοσαετή εμπειρία στην παθολογία, χειρουργική και συμπεριφορά των μικρών μας φίλων και με συνεχή μετεκπαίδευση στις σύγχρονες μεθόδους διάγνωσης και θεραπείας, δημιουργήσαμε ένα χώρο αφοσιωμένο στην υγεία και ευζωία των αγαπημένων μελών της οικογένειάς μας. Με γνώμονα την υγεία και με απόλυτη συνεργασία, πλήρη ενημέρωση και αμέριστο ενδιαφέρον, θα βρεθεί η καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των προβλημάτων που απασχολούν το ζώο σας μέχρι και την τελική ίαση, ενώ θα επιλυθούν οι απορίες σας για ό,τι σας απασχολεί.
Στο ιατρείο, εκτός από το παθολογικό και χειρουργικό τμήμα, πραγματοποιούμε υπερήχους κοιλίας και καρδιάς, ενώ κάνουμε αιματολογικές, βιοχημικές, παρασιτολογικές εξετάσεις και έχουμε και οδοντιατρικό τμήμα. Και φυσικά υπάρχει η δυνατότητα για επισκέψεις κατ΄οίκον (μετά από συνεννόηση).
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Παθολογικό
Χειρουργικό
Αιματολογικό
Βιοχημικό
Υπέρηχος Κοιλίας
Υπέρηχος Καρδιάς
Οδοντιατρικό
Παρασιτολογικό
Συμβουλευτική
Εμβολιασμοί
Στείρωση

Στοιχεία Αναζήτησης: Παθολογικο, Χειρουργικες Επεμβασεις Ζωων, Υπερηχος Κοιλιας Ζωων, Υπερηχοκαρδιογραφημα Ζωων, Οδοντιατρικο Ζωων, Οφθαλμολογικο Ζωων, Αιματολογικο Ζωων, Βιοχημικο Ζωων, Παρασιτολογικο Ζωων, Εμβολιασμοι Ζωων, Συμπεριφορα, Βραχεια Νοσηλεια, Επισκεψεις Και Οικον, Ηλεκτροκαρδιογραφια Ζωων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 18:00 έως 21:00
Σάββατο από 09:00 έως 14:00
Εξυπηρέτηση επειγόντων όποτε απαιτηθεί.
 
Μοιράσου το: