Κατηγορίες
Ψυχίατροι, Ψυχολόγοι
Ψυχοθεραπευτές
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Νίκος Χ. Τσίτας είμαι απόφοιτος της Ιατρικής του Α.Π.Θ. και της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων. Εργάσθηκα - στο πλαίσιο ειδίκευσής μου στην Ψυχιατρική - κυρίως στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής (ΨΝΑ), σε ξενώνα αποκατάστασης του ΨΝΑ, στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Περιστερίου και το νοσοκομείο «Αττικόν». Εργάζομαι ως Επιμελητής και Υπεύθυνος Διασυνδετικής Ψυχιατρικής στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, ως Ψυχίατρος - επιστημονικός συνεργάτης στο Ιατρικό Π. Φαλήρου και ως επισκέπτης Ψυχίατρος στις Δικαστικές Φυλακές Κορυδαλλού. Είμαι μέλος της Ελληνικής Ψυχιατροδικαστικής Εταιρείας. Ειδικά ενδιαφέροντά μου αποτελούν η Ψυχοσωματική Ιατρική, η Οικογενειακή - Συστημική Ψυχοθεραπεία και η Φαινομενολογία.
Η Ψυχίατρος- Ψυχολόγος Τσιγκαροπούλου Εύη το 2002 αποφοίτησα από την Ιατρική σχολή του ΑΠΘ και το 2014 αποφοίτησα από το Πρόγραμμα Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ. Στο πλαίσιο απόκτησης του τίτλου ιατρικής ειδικότητας εργάσθηκα ως ειδικευόμενη στο Γ.Ν. Κατερίνης, στο Νοσοκομείο Θείας Πρόνοιας 'Η Παμμακάριστος', στο ΚΨΥ Περιστερίου και στο ΠΓΝ Αττικόν μέχρι λήψης του τίτλου της ψυχιατρικής ειδικότητας το Σεπτέμβριο του 2014. Στην παρούσα φάση είμαι επιστημονική συνεργάτιδα της Β Πανεπιστημιακής Ψυχιατρικής Κλινικής στο ΠΓΝ Αττικόν (ιατρείο διαταραχών πρόσληψης τροφής) και συνεχίζω την εκπαίδευσή μου στη Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία. Είμαι υποψήφια Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Κατ' οίκον επισκέψεις
  • Γνωματεύσεις - πιστοποιητικά ψυχικής υγείας
  • Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
  • Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία
  • Συμβουλευτική - Υποστηρικτική Ψυχοθεραπεία

Στοιχεία Αναζήτησης: Ψυχιατρος, Κατ Οικον Επισκεψεις, Πιστοποιητικα Ψυχικης Υγειας, Ηλεκτρονικη Συνταγογραφηση Εοπυυ, Γνωσιακη Ψυχοθεραπεια, Ψυχοσωματικη Ιατρικη, Ψυχιατροδικαστικη, Psychiatros, Ψυχολογος, Psychologos
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Ωράριο Λειτουργίας
Κατόπιν ραντεβού
 
Μοιράσου το: