, 2106082278
Κατηγορίες
Ψυχολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Λυδία Κανελλέα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1992, όπου και μεγάλωσε. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με άριστα και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στη Συμβουλευτική Ψυχολογία στο University of Edinburgh, όπου αποφοίτησε με διάκριση. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ειδικεύτηκε στην Ψυχοθεραπεία Gestalt.
Η προσέγγιση Gestalt ανήκει στις ανθρωπιστικές προσεγγίσεις του κλάδου της ψυχοθεραπείας και αποτελεί μια βαθειά σχεσιακή προσέγγιση. Μελετά το άτομο ως όλον με κύριο εργαλείο την επίγνωση, δηλαδή να γνωρίσει το άτομο ποιος είναι, πώς λειτουργεί και πώς εμποδίζει τη διαδικασία ανάπτυξής του. Βασίζεται στην Παράδοξη Θεωρία της Αλλαγής. Η θεραπευτική σχέση εδώ είναι ισότιμη και αποτελεί έδαφος για την ανάπτυξη του ατόμου.
Το ιδιωτικό γραφείο λειτουργεί από το 2017, όπου η ψυχολόγος Λυδία Κανελλέα αναλαμβάνει τη θεραπεία παιδιών, εφήβων και ενηλίκων σε ατομικό ή ομαδικό επίπεδο. Εκτός αυτού, διοργανώνει βιωματικά σεμινάρια και ομιλίες για θέματα που αφορούν το χώρο της ψυχικής υγείας. Επίσης, έχει προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της στη Γραμμή Μαζί για το Παιδί, στην Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου για άτομα 3ης ηλικίας και στο ορφανοτροφείο του ΠΙΚΠΑ Πεντέλης. Τέλος, συνεργάζεται με κέντρα ειδικής αγωγής, όπου προσφέρει ψυχολογική υποστήριξη σε παιδιά και γονείς.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Συνεδρίες Συμβουλευτικής & Ψυχοθεραπείας (ατομικού/ ομαδικού χαρακτήρα) Οι υπηρεσίες συμβουλευτικής αφορούν την αντιμετώπιση μιας κρίσης που μπορεί να βιώνει το άτομο και τη στήριξη που μπορεί να χρειάζεται εκείνη την περίοδο της ζωής του. Σε αυτήν την περίπτωση, ο στόχος της θεραπείας είναι συγκεκριμένος και η διάρκεια της πιο σύντομη, καθώς στόχο έχει να προσφέρει ανακούφιση και νέες εναλλακτικές δράσης. Αντιθέτως, η ψυχοθεραπεία χαρακτηρίζεται ως μια πιο μακρόχρονη διαδικασία, καθώς εστιάζει σε βαθύτερα επίπεδα, όπου το άτομο καλείται να συναντήσει τον εαυτό του.
  • Συνεδρίες μέσω Skype
  • Βιωματικά Σεμινάρια
  • Παιγνιοθεραπεία
  • Συγγραφή άρθρων

Στοιχεία Αναζήτησης: Ψυχοθεραπεια Gestalt, Συμβουλευτικη Γονεων, Συμβουλευτικη Ζευγους, Αγχος, Κριση Κρισεις Πανικου, Καταθλιψη, Πενθος, Διαχειριση Διαζυγιου, Θεματα Αυτογνωσιας, Διαταραχες Υπνου, Φοβιες, Ψυχοσωματικες Διαταραχες, Προβληματα Υγειας, Συγκρουσεις, Ψυχαναγκαστικη Διαταραχη
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με χρεωστική
Πιστωτικές Κάρτες
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Κατόπιν ραντεβού
 
Μοιράσου το: