Κατηγορίες
Συνεργεία Αυτοκινήτων, Βουλκανιζατέρ Ελαστικών, Φανοποιία & Βαφές, Ελαστικά & Ζάντες, Ευθυγραμμίσεις - Ζυγοσταθμίσεις
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ  
Συνεργεία Audi
Συνεργεία BMW
Συνεργεία Citroen
Συνεργεία Fiat
Συνεργεία Ford
Συνεργεία Honda
Συνεργεία Hyundai
Συνεργεία KIA
Συνεργεία Mercedes Benz
Συνεργεία Nissan
Συνεργεία Opel
Συνεργεία Seat
Συνεργεία Skoda
Συνεργεία Toyota
Συνεργεία VW - Volkswagen
Περιγραφή Επιχείρησης
Το συνεργείο αυτοκινήτων ΑΦΟΙ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΙ με υπεύθυνους τους κους Αθανασόπουλο Νικόλαο και Αθανασόπουλο Σωτήριο ξεκίνησε τις δραστηριότητές του στο χώρο του αυτοκινήτου το 1983 παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες για το group VAG. Με γνώμονα την 30χρονη εμπειρία και την τεχνογνωσία μας πάνω στο αυτοκίνητο, δημιουργήσαμε το 2008 νέες υπερσύγχρονες ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις σε μία έκταση 5,000τ.μ στο 9ο χλμ Π.Ε.Ο Θεσσαλονίκης Κιλκίς στην περιοχή της Νεοχωρούδας. Εξοπλισμένοι πλέον με ολοκαίνουρια μηχανήματα Ευρωπαϊκών προδιαγραφών έχουμε ως βασικό στόχο την ικανοποίηση του πελάτη σε ό,τι αφορά την ποιότητα των εργασιών αλλά και των ανταλλακτικών, τη φιλική εξυπηρέτηση και το χαμηλό κόστος.
Με άριστη γνώση, εμπειρία, διαρκή ενημέρωση και εκπαίδευση το προσωπικό μας είναι φιλικό, προσανατολισμένο στο συμφέρον του πελάτη και πάντα έτοιμο να συζητήσει και να δώσει λύση σε οτιδήποτε αφορά το αυτοκίνητό σας γρήγορα και με άψογο αποτέλεσμα.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Service & Επισκευές, γιατί σε εμάς «συντήρηση» δεν σημαίνει μόνο αλλαγή λαδιών.
Επισκευή παντός τύπου κινητήρων (βενζίνης & πετρελαίου).
Επισκευή μηχανικών κιβωτίων ταχυτήτων.
Επισκευή αυτόματων κιβωτίων ταχυτήτων (DSG).
Αντικατάσταση συμπλέκτη σετ μηχανικών και αυτόματων κιβωτίων ταχυτήτων.
Αντικατάσταση συμπλέκτη σετ σε αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων τύπου DSG. Στο συνεργείο μας μαζί με την προγραμματισμένη συντήρηση που χρειάζεται το αυτοκίνητο σας, το προσωπικό μας είναι έτοιμο να κάνει μία σειρά από ελέγχους όπως: Έλεγχο Φρένων, συστήματος διεύθυνσης, πίεσης ελαστικών, φώτων, συστήματος κλιματισμού, κιβωτίου ταχυτήτων (αυτόματο και μηχανικό) κ.λπ.

Φανοβαφείο
Χρησιμοποιώντας μόνο ποιοτικά υλικά και κατάλληλα μηχανήματα σε συνδυασμό με την 30ετή μας πείρα, φέρνουμε εις πέρας κάθε επισκευή του οχήματός σας. Ανάλογα με την περίπτωση σας, σας προτείνουμε την καταλληλότερη και οικονομικότερη λύση για εσάς.

Γραμμή ΚΤΕΟ

Το συνεργείο μας "Αφοί Αθανασόπουλοι" σας προσφέρει τον Προέλεγχο ΚΤΕΟ δωρεάν και σας απαλλάσσει από περιττά έξοδα, το άγχος και την ταλαιπωρία. Πριν τον προβλεπόμενο έλεγχο ΚΤΕΟ ορίστε το ραντεβού σας. Ακόμη σας δίνει τη δυνατότητα μεταφοράς του αυτοκινήτου σας σε ΚΤΕΟ αμέσως μετά τον έλεγχο.

Ελαστικά & Ζάντες

Το συνεργείο μας θέλοντας να καλύπτει όλες τις ανάγκες του αυτοκινήτου σας, παρέχει μεγάλη γκάμα σε ελαστικά και ζάντες από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές, για όλους τους τύπους των αυτοκινήτων καθώς και για όλες τις οδηγικές συνθήκες.

Ηλεκτρολογείο


Ανταλλακτικά

Αξεσουάρ

Στοιχεία Αναζήτησης: Service Αυτοκινητων Service Αυτοκινητου, Διαγνωστικος Ελεγχος, Προετοιμασια Για Κτεο, Επισκευη Κινητηρων, Διαγνωση Βλαβων, Μεταχειρισμενα Ανταλλακτικα, Καρτα Καυσαεριων, Ηλεκτρονικος Ελεγχος Αυτοκινητου, Επισκευη Φρενων, Service Air Condition, Service Opel, Service Vw, Service Audi, Service Skoda, Service Seat
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:30 έως 18:00
Σάββατο από 08:30 έως 14:00