Κατηγορίες
Δικηγόροι & Δικηγορικά Γραφεία, Μεταφράσεις
Περιγραφή Επιχείρησης
Το Δικηγορικό μας γραφείο βρίσκεται στο Αιγάλεω Αττικής και παρέχει τις υπηρεσίες του σε όλους τους τομείς του σύγχρονου δικαίου εξυπηρετώντας τους πελάτες του σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.
Ο Κωνσταντίνος Νικολαρόπουλος είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στο Εμπορικό Δίκαιο από το Πανεπιστήμιο του Μονάχου. Έχει διατελέσει νομικός σύμβουλος σε ομίλους εταιρειών και ασκεί ατομική δικηγορία στους τομείς του αστικού, εμπορικού και ποινικού δικαίου.
Το γραφείο μας πλαισιώνουν έμπειροι συνεργάτες από την Ελλάδα και την Κύπρο για την αμεσότερη ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών μας, όπου κι αν βρίσκονται.
Τέλος, το γραφείο μας διαθέτει συνεργασίες με ειδικούς εμπειρογνώμονες (ιατρούς, οικονομολόγους, λογιστές, φυσικούς κ.τ.λ.) για την πληρέστερη αντιμετώπιση των υποθέσεων που χρήζουν ιδιαίτερων τεχνικών γνώσεων.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Το γραφείο μας δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο με κύριο αντικείμενο τις υποθέσεις ΑΣΤΙΚΟΥ, ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ και ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ με έμφαση στο δίκαιο εταιρειών, εμπορικών και αστικών μισθώσεων, ακινήτων, κληρονομικού δικαίου, δικαίου του καταναλωτή, υπερχρεωμένων νοικοκυριών, τραπεζικού δικαίου, τροχαίων ατυχημάτων και αποζημιώσεων, οικονομικών και περιουσιακών εγκλημάτων, υποθέσεων ναρκωτικών και εγκλημάτων κατά της ζωής. Επίσης αναλαμβάνουμε την εξώδικη και δικαστική διεκπεραίωση συνταξιοδοτικών υποθέσεων και στρατιωτικού ποινικού δικαίου.
Χαρακτηριστικό της δουλειάς μας είναι άμεση και συνεχής επαφή με τους πελάτες μας και θεωρούμε απαραίτητο όρο της συνεργασίας μας.
Τέλος, θέλουμε να θεωρείτε δεδομένο ότι η τιμολογιακή μας πολιτική είναι λογική και προσιτή και εξαρτάται από τη φύση της κάθε υπόθεσης.

Στοιχεία Αναζήτησης: Υπερχρεωμενα Νοικοκυρια, Μισθωσεις, Διαζυγια, Επιμελεια Τεκνων, Αναγνωριση Τεκνου, Πλειστηριασμοι, Υποθεσεις Τροχαιων Ατυχηματων, Συνταξεις, Συσταση Εταιρειων, Ποινικο Δικαιο, Κληρονομια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα, Κύπρο
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με P.O.S.
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 21:00
 
Μοιράσου το: