, 2310426248
Κατηγορίες
Κομμωτήρια & Κουρεία, Μανικιούρ - Πεντικιούρ - Τεχνητά νύχια
Περιγραφή Επιχείρησης
Το καλύτερο κομμωτήριο στη Θεσσαλονίκη, το GRACE COIFFURE προσφέρει στιγμές αποπλάνησης στην περιποίηση των μαλλιών σας και δημιουργεί μοναδικά και ξεχωριστά μοντέρνα κουρέματα από τους κορυφαίους στην κομμωτική τέχνη.
Η εσωτερική αίσθηση θηλυκότητας της γυναίκας, σήμερα, είναι μία πραγματική έμπνευση για τους κομμωτές GRACE. Γραμμή εύπλαστη, τα μήκη ρέουν σχηματίζοντας έναν όγκο κατά επίπεδα και ένα σούπερ μοντέρνο κούρεμα. Ένα πολύτιμο άγγιγμα από χρυσόξανθο χρώμα, φροντίζοντας οι διαφάνειες να εγκλωβίζουν και να παίζουν με το φως. Έτσι δημιουργείται μία παλέτα αποχρώσεων.
Η γραμμή αλλάζει τα δεδομένα στα μέχρι τώρα ντεγκραντέ μαλλιά. Εφαρμόζεται σε όλα τα μήκη των κουρεμάτων και μας πάει πολλά βήματα παρακάτω, βάζοντας ασυμμετρίες μέσα στις συμμετρίες. Τα μαλλιά γίνονται μοναδικά και ευκολοχτένιστα, αναδεικνύοντας την κίνηση και το πρόσωπο κάθε γυναίκα.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Ανδρικό - Γυναικείο κούρεμα
  • Μανικιούρ - Πεντικιούρ
  • Μακιγιάζ
  • Extensions

Στοιχεία Αναζήτησης: Extensions, Μακιγιαζ, Κουρεμα Ανδρικο Γυναικειο Bebe, Βαφη Μαλλιων, Περμαναντ, Ημιμονιμο Μανικιουρ, Αποτριχωση, Μπαλαγιαζ, Κερατινη, Νυφικο Χτενισμα, Σινιον, Βραδινα Χτενισματα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: