Κατηγορίες
Ψυχολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Το Κέντρο Συμβουλευτικής & Ψυχοθεραπείας (ΚεΣυΨυ) λειτουργεί από το 2007.
Στόχος του είναι η ακριβής διάγνωση και η αποτελεσματική και εξατομικευμένη αντιμετώπιση των ψυχολογικών προβλημάτων οποιουδήποτε τύπου σε ενήλικες, γονείς, παιδιά, εφήβους, ζευγάρια και οικογένειες. Το ΚεΣυΨυ στελεχώνεται από δύο επαγγελματίες ψυχικής υγείας με μεγάλη κλινική εμπειρία και εκπαίδευση στην Ψυχοθεραπεία: την κα Άννα Τζιότζιου και την κα Κορίνα Γκίνη. Και οι δύο έχουν ολοκληρώσει τις βασικές σπουδές τους στην Ψυχολογία και συνέχισαν την εξειδίκευσή τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο Ανοιχτό Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο στην Αθήνα. Η κα Άννα Τζιότζιου εξειδικεύτηκε στο Ψυχόδραμα, στην Κοινωνικοθεραπεία και στη Θεραπεία Οικογένειας και Ζεύγους ενώ η κα Κορίνα Γκίνη εξειδικεύτηκε στην Ψυχολογική Αξιολόγηση και στην Θεραπεία Οικογένειας και Ζεύγους.
Το ΚεΣυΨυ προκειμένου να προσφέρει μία αποτελεσματική θεραπευτική προσέγγιση με ακριβή διάγνωση και πλήρως εξατομικευμένη θεραπευτική αντιμετώπιση συνεργάζεται με έμπειρους επαγγελματίες ψυχικής υγείας (ψυχίατρους, παιδοψυχιάτρους κ.ά.) σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε θεραπευόμενου.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Το ΚεΣυΨυ προσφέρει:

  • Θεραπεία Ενηλίκων, σε δυαδικές συναντήσεις ή με ένταξη σε ψυχοθεραπευτική ομάδα. Η διαγνωστική περίοδος περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, ψυχιατρική εκτίμηση, πλήρη ψυχολογική αξιολόγηση καθώς και οικογενειακή αξιολόγηση.
  • Θεραπεία Παιδιών και Εφήβων & Συμβουλευτική Γονέων, σε δυαδικές συναντήσεις ή με ένταξη σε ψυχοθεραπευτική ομάδα. Για την αποσαφήνιση του εκάστοτε αιτήματος των γονέων, καθώς και για την αρτιότερη διάγνωση του προβλήματος η διαγνωστική φάση περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, παιδοψυχιατρική εκτίμηση, πλήρη ψυχολογική αξιολόγηση (νοητική, μαθησιακή, προσωπικότητας) και οικογενειακή.
  • Θεραπεία Οικογένειας ή Ζεύγους, σε συναντήσεις Ζεύγους ή Οικογένειας μετά από λήψη ιστορικού και αποσαφήνιση του αιτήματος. 4. Ψυχολογικές Αξιολογήσεις Ενηλίκων, Παιδιών και Εφήβων, με συγκεκριμένες κατά περίπτωση δοκιμασίες που σκιαγραφούν πολύπλευρα την κάθε προσωπικότητα και αποσαφηνίζουν τους θεραπευτικούς στόχους.
  • Αξιολόγηση Επαγγελματικού Προσανατολισμού, με τη χορήγηση έγκυρου test. Το Κέντρο Συμβουλευτικής & Ψυχοθεραπείας προσφέρει υπηρεσίες στην Λάρισα και τον Βόλο , καθημερινά από τις 9πμ-9μμ κατόπιν ραντεβού.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ψυχοθεραπεια Ενηλικων Εφηβων, Ομαδικη Ψυχοθεραπεια, Συμβουλευτικη Γονεων, Θεραπεια Ζευγους, Ψυχολογικη Αξιολογηση
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: