Κατηγορίες
Παιδικοί Σταθμοί, Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΤΣΑΓΓΑΡΙΝΟΥ , Τηλ: 2104410824  Email: info@taxiarchis.edu.gr
Περιγραφή Επιχείρησης
 • Ιστορικό
  Τα πρότυπα εκπαιδευτήρια «Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ» ιδρύθηκαν το 1953 στο Πέραμα από τις κυρίες Σεβαστή Τσαγγαρινού – Ξενάκη και Αθηνά Καμπούρη – Τσαγγαρινού. Αρχικά στεγάστηκαν στο κτήριο της οδού Νεωρίων 83, ενώ το 1970 μεταφέρθηκαν στις νέες εγκαταστάσεις της οδού Θεσσαλίας 49, όπου στεγάζονται ως σήμερα.
 • Το σχολείο
  Τα πρότυπα εκπαιδευτήρια «Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ» είναι ένα ιδιωτικό εκπαιδευτήριο που ενδιαφέρεται για την ουσιαστική συνεργασία με τους γονείς, με κοινό σκοπό την ολόπλευρη καλλιέργεια των μαθητών και την παραγωγή ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων.
 • Το προσωπικό
  Τα πρότυπα εκπαιδευτήρια «Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ» διαθέτουν έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που επιμορφώνεται συνεχώς ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εκπαιδευτικής διαδικασίας με τη μέγιστη επιτυχία.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
 • Νηπιαγωγείο
  Έμπειρες και εξειδικευμένες νηπιαγωγοί υποδέχονται τους λιλιπούτειους μαθητές ηλικίας 3 έως 5 ετών. Εντάσσονται σε διαφορετικό τμήμα ανάλογα με την ηλικία τους. Τα παιδιά εισάγονται σε προγραφικές και προμαθηματικές έννοιες ώστε να ενταχθούν ομαλά στην Α τάξη του δημοτικού σχολείου. Καλλιεργείται ολόπλευρα η σωματική, η ψυχική, η νοητική, η κοινωνική, η συναισθηματική και η ηθική ανάπτυξη των παιδιών. Τα παιδιά διδάσκονται επίσης μουσική, γυμναστική και αγγλικά από εξειδικευμένους παιδαγωγούς. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα εκμάθησης mini-τένις από όλους τους μαθητές του Νηπιαγωγείου. Οι μαθητές ηλικίας 5 ετών έχουν τη δυνατότητα παρακολούθησης του αθλήματος kick-boxing.
 • Δημοτικό
  Το Δημοτικό αποτελεί τη βασική βαθμίδα της εκπαίδευσης. Οι τρεις τελευταίες τάξεις διδάσκονται επιπλέον ηλεκτρονικούς υπολογιστές και επιπρόσθετα η Ε΄και ΣΤ΄τάξη διδάσκονται γαλλικά. Υπάρχει η δυνατότητα εκμάθησης περαιτέρω αθλημάτων όπως τοξοβολία, ξιφασκία, kick-boxing (αυτοάμυνα) και mini-τένις. Οι μαθητές της Ε΄και ΣΤ΄τάξης μπορούν να συμμετέχουν στις σχολικές ομάδες μπάσκετ, ποδοσφαίρου και βόλεϊ, οι οποίες παίρνουν μέρος κάθε χρόνο στους διασχολικούς μαθητικούς αγώνες της πόλης.

Στοιχεία Αναζήτησης: Δημοτικο Σχολειο, Νηπιαγωγειο, Ιδιωτικο Σχολειο, Ιδιωτικα Σχολεια, Ιδιωτικο Νηπιαγωγειο, Ιδιωτικο Δημοτικο, Ιδιωτικο Εκπαιδευτηριο
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Πέραμα, Νίκαια, Κερατσίνι, Κορυδαλλό, Δραπετσώνα, Πειραιά.
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: