Κατηγορίες
Έλαια & Προϊόντα Ελαίου, Ελαιοτριβεία
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία μας «Παπαδόπουλος Έλαια» ξεκίνησε να δραστηριοποιείται δυναμικά στον χώρο του ελαιολάδου από το 1989 δημιουργώντας ένα υπερσύχρονο για την εποχή ελαιοτριβείο. Μέσα από συνεχή βελτίωση της τεχνογνωσίας αλλά και των εγκαταστάσεών μας καταφέραμε σήμερα το όνομά μας να έχει γίνει συνώνυμο με την ποιότητα και να συνεργαζόμαστε μόνο με παραγωγούς που έχουν την ίδια φιλοσοφία.
Η εταιρεία μας συνεργάζεται με διαπιστευμένο γεωπόνο για συμβουλευτικές υπηρεσίες προς στους παραγωγούς, με χημικό εργαστήριο πιστοποιημένο από το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου, καθώς και διαπιστευμένους γευσιγνώστες για τη συνεχή παρακολούθηση των ποιοτικών χαρακτηριστικών των ελαιολάδων που παράγουμε. Το ελαιοτριβείο Παπαδόπουλος είναι από τα πιο σύγχρονα του νομού Ηλείας με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και όλες τις πιστοποιήσεις για παραγωγή βιολογικού ελαιολάδου, ολοκληρωμένης διαχείρισης αλλά και Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (ΠΓΕ) ΟΛΥΜΠΙΑ. Μετά από πολλές έρευνες και δοκιμές τα τελευταία χρόνια, μαζί με διακεκριμένους επιστήμονες του χώρου, είμαστε το μοναδικό ελαιοτριβείο που έχει τη δυνατότητα να ρυθμίζει την ένταση του πικρού (πικρή γεύση) και του πικάντικου (κάψιμο στον λαιμό) ανάλογα με τις προτιμήσεις του παραγωγού που μας εμπιστεύεται.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο “Mythocia” παράγεται στο ελαιοτριβείο μας σύμφωνα με τα αυστηρότερα κριτήρια της ευρωπαϊκής νομοθεσίας, εξασφαλίζοντας έτσι την ποιοτική σταθερότητα από την παραγωγή έως και την παράδοση του ελαιολάδου στα χέρια σας. Τα τελευταία 2 χρόνια έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα από αυστηρά επιλεγμένους παραγωγούς της περιοχής με σκοπό την παράγωγη ανωτέρου ποιοτικά ελαιολάδου. Μετά από συνεχή καθοδήγηση και παρακολούθηση καταφέραμε να παράγουμε ένα άριστα ποιοτικά και εύγευστο ελαιόλαδο που το ονομάσαμε Mythocia.
Η τεχνογνωσία, η εμπειρία και οι εγκαταστάσεις μας εγγυώνται την άριστη ποιότητα, γεύση και άρωμα.

Mythocia Bio ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΓΕ, Mythocia ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΓΕ, Mythocia Classic.

Στοιχεία Αναζήτησης: Λαδι Ελαιας, Παρθενο Ελαιολαδο, Εμφιαλωμενο Ελαιολαδο, Αποστολη Ελαιολαδου, Λιοτριβι, Βιολογικο Ελαιολαδο, Ελιες, Αγουρελαιο, Προτυπο Ελαιουργειο, Παρθενο Λαδι Ολυμπιας
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα, Εξωτερικό
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: