Κατηγορίες
Μετακομίσεις & Μεταφορές, Μεταφορές Με Φορτοταξί
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΓΑΪΤΑΣ   Κιν: 6945580523
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία «Γ. Δεγαΐτας & σια ΕΕ» με το διακριτικό τίτλο Degaitas transport services ειδικεύεται στο γενικότερο χώρο των μεταφορών και ταχυμεταφορών σε όλη την Ελλάδα. Μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε μεταφορά είτε πρόκειται για την παράδοση ενός απλού φακελού είτε μιας ολόκληρης οικοσκευής ή τα γραφεία μιας μεγάλης εταιρείας. Δεν υπάρχει δουλειά πολύ μικρή ή πολύ μεγάλη για εμάς!
Στη Degaitas αντιλαμβανόμαστε ότι κάθε εργασία δεν είναι ποτέ η ίδια, γι’ αυτό και κάθε μεταφορά είτε είναι οικιακή είτε επαγγελματική συνοδεύεται από μια μοναδική στρατηγική και πρόκληση. Μπορούμε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με προσωπικό πάντοτε φιλικό, ευγενικό και πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει ούτως ώστε η μεταφορά σας να φτάσει στον τελικό προορισμό της με σιγουριά και ασφάλεια.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Επειδή αντιλαμβανόμαστε ότι η διαδικασία της μετακόμισης δημιουργεί πάντοτε άγχος, η εταιρεία “Γ. Δεγαΐτας & σια ΕΕ” αναλαμβάνει τη μετακόμιση της οικίας σας με τέτοιο τρόπο ώστε να μη χρειαστεί να αγχωθείτε ή να κουραστείτε. Ένα εξειδικευμένο άτομο από το προσωπικό μας επισκέπτεται την οικία σας, επιβλέπει τα έπιπλα και τα αντικείμενα προς μεταφορά και σας δίνει όλες τις απαραίτητες συμβουλές και οδηγίες, λύνοντας αυτομάτως όλες τις απορίες σας και καθησυχάζοντάς σας.
Η Degaitas Transport services αναλαμβάνει τις διανομές προϊόντων σε όλη την Ελλάδα. Με ιδιόκτητα φορτηγά δημοσίας χρήσεως, καθώς και με μικρότερα φορτηγά – αυτοκίνητα, διανείμουμε καθημερινά σε όλη την Αττική παρέχοντας d2d εξυπηρέτηση.
Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία της σωστής και ασφαλούς μεταφοράς που παρέχει η Degaitas είναι και η κατάλληλη συσκευασία των αντικειμένων πριν τη μεταφορά τους. Είτε αφορά σε μικροαντικείμενα είτε σε έπιπλα, η Degaitas επιλέγει τη σωστή συσκευασία με τα απαραίτητα υλικά και τη σωστή γνώση, ώστε να μεταφερθούν με σιγουριά και ασφάλεια.

Στοιχεία Αναζήτησης: Συσκευασιες, Διανομες, Αμπαλαζ, Ανυψωτικο Μηχανημα, Μικρομετακομισεις, Αποθηκευση
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Σε όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: