Κατηγορίες
Κλιματισμός, Ψυκτικοί, Κεντρική Θέρμανση
Περιγραφή Επιχείρησης
Διαμορφώστε το κλίμα του χώρου σας
Με τον όρο "Κλιματισμός" ορίζεται η ρύθμιση της θερμοκρασίας, της υγρασίας, της κίνησης και της καθαρότητας του αέρα ενός χώρου.
Απαραίτητες πρϋπόθεσεις για το σωστό κλιματισμό ενός χώρου είναι η σωστή μελέτη του χώρου (τετραγωνικά, προσανατολισμός), η σωστή επιλογή μηχανήματος και τοποθέτησής του και η τακτική συντήρησή του.
Ολα τα παραπάνω εγγυάται ο klimatistis.gr με κλιματιστικές μονάδες ελληνικών αντιπροσωπειών και υπηρεσίες από εξιδεικευμένους τεχνίτες.
Τρόποι πληρωμής από 6 έως 12 άτοκες δόσεις.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στο klimatistis.gr θα βρείτε λύση για το σχεδιασμό και την εγκατάσταση κλιματ/κών μονάδων (air conditions), αντλιών θερμότητας και συστημάτων εξαερισμού καθώς και τη συντήρηση και την επισκευή τους.
Έλεγχος χώρου-Μελέτη εγκατάστασης: Το ειδικευμένο προσωπικό μας, έχει τη δυνατότητα να ελέγξει το χώρο σας και να προτείνει συμφέρουσες, αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις, για την κάλυψη των αναγκών σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Εγκαταστάσεις: Το έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας αναλαμβάνει παντός τύπου εγκατ/ση οικιακών, επαγγελματικών και βιομ/κών κλιματ/κών μονάδων (τοίχου, δαπέδου, ντουλάπες, καναλάτα, ψύκτες) στα πλαίσια προδιαγραφών ποιότητας και ασφάλειας. Η εταιρεία καλύπτει πλήρως την ηλεκτρολογική εγκατ/ση που χρειάζεται κάθε σύστημα κλιμ/σμού.
Συντήρηση: Η τακτική (ετήσια) συντήρηση των κλιματιστικών σας από εξειδ/μένο προσωπικό έχει άμεση σχέση τόσο με την υγεία σας όσο και με την καλή λειτουργία των μονάδων, πρόληψη βλαβών και αποτελεσματικότερη απόδοση. Με την τακτική συντήρηση το μηχάνημά σας αποδίδει καλύτερα καθώς γίνεται χημικός καθορισμός των στοιχείων, έλεγχος των πιέσεων, συμπλήρωση φρέον, έλεγχος-καθαρισμός φίλτρων για την απομάκρυνση παθογ. οργανισμών.

Στοιχεία Αναζήτησης: Εμποριο Κλιματιστικων, Τιμες Κλιματιστικων, Τιμες Air Condition, Air Condition, Πωληση Κλιματιστικου, Emporio Klimatistikon, Daikin, Συστηματα Vrv, Κλιματιστικα Lg Fuji, Κλιματιστικα Daikin, Κλιματιστικα Invertor, Φθηνα Κλιματιστικα, Συστηματα Κλιματισμου, Καναλατο
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με αντικαταβολή
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Πιστωτικές Κάρτες
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Σάββατο από 09:00 έως 21:00.
 
Μοιράσου το: