Κατηγορίες
Σχολές Οδηγών
Περιγραφή Επιχείρησης
Η από 30ετίας επαγγελματική εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών των σχολών οδήγησης ΡΟΚΚΑΣ αποτελεί τη σημαντικότερη εγγύηση για την εκπαίδευση οδηγών με γνώση και κατάρτιση.
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας βρίσκεται πάντα δίπλα σε κάθε πρόβλημα ή ανάγκη του μαθητή. Ήδη εξυπηρετούμε όλα τα βόρεια προάστια της Αθήνας και όλη την περιοχή Μεσογείων.
Μέχρι σήμερα μας εμπιστεύθηκαν πάνω απο 30.000 μαθητές. Αυτοί μας έδωσαν τη δύναμη να γίνουμε καλύτεροι και να ξεχωρίζουμε.
Δυνατότητα παραλαβής του υποψηφίου οδηγού για μάθημα από το χώρο του.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Στις Σχολές μας

  • ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ: Γ.Παπανδρέου 31, τηλ. 210 2818915
  • ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ: Παπαδημητρίου 11, τηλ. 22990 24260
  • ΚΕΡΑΤΕΑ: Λ. Σουνίου 55, τηλ. 22990 66004

Παρέχεται

  • Θεωρητική &
  • Πρακτική εκπαίδευση

Θεωρητική Εκπαίδευση
Οι αίθουσες διαθέτουν βιντεοπροβολέα και σύγχρονα ηχητικά συστήματα Dolby Digital, υπάρχει πλέον και σύστημα δορυφορικής τηλεόρασης όπου συχνά παρακολουθεί κανείς προγράμματα που αφορούν τα νέα του αυτοκινήτου και του οδηγού.
Η εμπειρία μας τόσο στην "κλασική" εκπαίδευση υποψηφίου οδηγού, όσο και στην εξειδίκευση σε τεχνογνωσία και νέες σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, προσφέρουν συγκριτικά πλεονεκτήματα στην εκπαίδευση υποψηφίων οδηγών.

Πρακτική Εκπαίδευση

Η πρακτική εκπαίδευση αφορά τις 25 υποχρεωτικές ώρες εξάσκησης από το εκπαιδευτικό πακέτο του Υπουργείου, το οποίο περιλαμβάνει:
Οδήγηση σε ειδικές συνθήκες
Οδήγηση σε αυτοκινητόδρομους
Οδήγηση στο κέντρο της πόλης
Οδήγηση στο βουνό


Στοιχεία Αναζήτησης: Διπλωμα Διπλωματα Οδηγησης, Διπλωμα Δικυκλου, Διπλωμα Αυτοκινητου, Ανανεωση Αδειας Οδηγησης, Ανανεωση Διπλωματων, Μαθηματα Οδηγησης, Απωλεια Διπλωματος
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Βόρεια προάστια, Μεσόγεια
Φωτογραφίες
 
 
Μοιράσου το: