Κατηγορίες
Μετακομίσεις & Μεταφορές, Μεταφορικές Εταιρίες Εσωτερικού
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΚΡΙΖΟΣ , Τηλ: 2310432089  Κιν: 6972293022 Email: info@metakomiseis-grizos.gr
Περιγραφή Επιχείρησης
Καλώς ήρθατε στη μεταφορική Γκρίζος. Η εταιρεία Γκρίζος με συνέπεια εδώ και 29 χρόνια έχει χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης παρέχοντας την ύψιστη ποιότητα των υπηρεσιών μεταφοράς τόσο σε ιδιώτες όσο και σε εταιρείες. Είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε οποιαδήποτε μετακόμιση σε οποιοδήποτε σημείο της γης. Διαθέτουμε τον εξοπλισμό και το ανθρώπινο δυναμικό για να κάνει τη μετακόμισή σας μια ευχάριστη εμπειρία.
Στη μεταφορική Γκρίζος όλα τα μέσα που χρειάζονται κατά τη μετακόμιση (φορτηγά, ανυψωτικά, αναβατόρια, αποθήκες, ανθρώπινο δυναμικό, κουτιά συσκευασίας) ελέγχονται και δέχονται τις απαραίτητες διαδικασίες συντήρησης που είναι απαραίτητες για να κάνουμε τη μετακόμισή σας εύκολα γρήγορα και με ασφάλεια. Η εταιρεία Γκρίζος διαθέτει ειδικό χώρο για την αποθήκευση των αντικειμένων σας και μπορεί να παρέχει ασφαλιστική κάλυψη κατά τη μεταφορά των πραγμάτων σας κατόπιν συνεννόησης. Δημιουργήσαμε και διαθέτουμε ειδικά πακέτα μεταφοράς για φοιτητές για στρατιωτικούς και ανέργους. Συμπλέοντας και κατανοώντας την δυσκολία της εποχής, προσαρμόσαμε τις τιμές μας ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Όλα τα φορτηγά μας, τα οχήματα μεταφοράς, και τα ανυψωτικά μας είναι τελευταίας τεχνολογίας και διαθέτουν όλες τις διεθνής και εθνικές πιστοποιήσεις που είναι απαραίτητες. Τα οχήματα μας ελέγχονται σε τακτά χρονικά διαστήματα με σκοπό να σας εξασφαλίσουν την άριστη ποιότητα μεταφοράς και να κάνουν τη μετακόμισή σας μια ευχάριστη εμπειρία.
  • Διαθέτουμε οικονομικά πακέτα προσφορών για μετακομίσεις μεταφορές φοιτητών, στρατιωτικών και ανέργων. Επίσης δίνεται η δυνατότητα συνδυασμού μετακόμισης για μικρότερο κόστος. Μπορείτε να υπολογίσετε το κόστος μεταφοράς στον υπολογιστή μετακόμισης. Συνδυάστε τιμή και ποιότητα.
  • Η εταιρεία μεταφορών και μετακομίσεων Γκρίζος μπορεί να πραγματοποιήσει τις απαιτήσεις σας από και προς όλο τον κόσμο. Η μεταφορική Γκρίζος διαθέτει δίκτυο συνεργατών σε όλο τον κόσμο και για αυτό μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή μεταφορά της οικοσκευής σας και στο μικρότερο χρονικό διάστημα που είναι δυνατό.
  • Η πολυετής πείρα μας και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας μας είναι σε θέση να ολοκληρώσει οποιαδήποτε μεταφορά χρειαστεί να κάνετε με επαγγελματισμό και σεβασμό στα αντικείμενά σας. Διαθέτουμε εκπαιδευμένους ανθρώπους για την αποσυναρμολόγηση και την επανατοποθέτηση της οικοσκευής σας.

Στοιχεία Αναζήτησης: Μετακομισεις Στρατιωτικων, Πακεταρισμα Αμπαλαζ, Μεταφορες Πιανο Επιπλων, Αποσυναρμολογηση, Επανασυναρμολογηση Επιπλων, Αποσυνδεσεις Φωτιστικων Και Ηλεκτρικων Συσκευων, Φορτηγο Μεταφορας, Δωρεαν Εκτιμηση Κοστους Μετακομισης, Φοιτητικη Μετακομιση, Αποθηκευση Οικοσκευων, Αποθηκευση Δεματων, Φορτωση Εκφορτωση Αντικειμενων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Φωτογραφίες
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: