Κατηγορίες
Γυμναστήρια, Διαιτολόγοι
Aerobic
Crossfit
Functional Training
Personal Trainer
Pilates Reformer
Spinning
TRX
WiFi
Yoga
Zumba
Πιλάτες
Περιγραφή Επιχείρησης
Το γυμναστήριό μας με 30ετή εμπειρία στο χώρο του μαζικού αθλητισμού:
  • Με 1500τ.μ. αίθουσες μηχανών και ηλεκτρονικών οργάνων
  • Με το μεγαλύτερο στόλο ηλεκτρονικών μηχανημάτων : Διάδρομοι Ελλειπτικά steper speen bikes τελευταίας τεχνολογίας
  • Με τη μεγαλύτερη στην Αθήνα διαιρούμενη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων 500τ.μ. και το πιο full καθημερινό πρόγραμμα αίθουσας με ώρες από 9 πρωί έως 11 βράδυ, και όλα αυτά μόνο με 50 € ετήσιας συνδρομή!!! Σας προσκαλούμε να ζήσετε στην ψηφιακή εποχή της Γυμναστικής με ένταση και ρυθμό. Όλο τον χρόνο σε εορτές και αργίες αναρτάται ειδικό ωράριο.

Εδώ η γυμναστική είναι καθημερινή εμπειρία διασκέδασης.

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
TRX σημαίνει προπόνηση με αντιστάσεις για όλο το σώμα, ο οποίος συνήθως περιλαμβάνει 2 ρυθμιζόμενους ιμάντες με λαβές που χωράνε τόσο τα χέρια όσο και τα πόδια.
Το Zumba είναι ένα είδος διαλειμματικής προπόνησης, όπου εναλλάσσονται αργοί και γρήγοροι ρυθμοί, καθιστώντας το ιδιαίτερα δυνατό στην καύση θερμίδων, με πολλαπλά οφέλη: Γυμνάζει ταυτόχρονα όλο το σώμα με έμφαση στους γλουτούς & κοιλιακούς. Συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση της αντοχής του μυϊκού συντονισμού, της ευλυγισίας και του κυκλοφορικού, ενδυναμώνοντας την καρδιά & πνεύμονες.
Το CrossFit είναι ένα καινούριο άθλημα. Αποτελείται ουσιαστικά από ασκήσεις της ολυμπιακής άρσης βαρών, της ενόργανης γυμναστικής, του power lifting, του στίβου, της κωπηλασίας και άλλων πολυαρθρικών ασκήσεων, οι οποίες επιλέγονται εντελώς τυχαία και εκτελούνται με βασικό ανταγωνιστή τον χρόνο.
Το kickboxing είναι στην πραγματικότητα ένα μαχητικό άθλημα που συνδυάζει πυγμαχία και λακτίσματα και απευθύνεται σε άνδρες, γυναίκες, ακόμα και σε παιδιά.
Spinning είναι μία ολοκληρωμένη προπόνηση 45 λεπτών που στα προχωρημένα επίπεδα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα "σκληροτράχηλα" mountain bikes. Η ένταση είναι διαρκώς αυξανόμενη, η δυσκολία το ίδιο.

Στοιχεία Αναζήτησης: Προσωπικος Γυμναστης, Kick Boxing, Zumba, Pilates, Spinning, Προγραμματα Αδυνατισματος, Yoga, Trx, Crossfit, Power Plate
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Περιστέρι, Πετρούπολη, Χαϊδάρι, Αιγάλεω, Κολωνός, Σεπολια
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 7:00 έως 24:00
Σάββατο από 10:00 έως 22:00
Κυριακή από 12:00 έως 22:00.
 
Μοιράσου το: