Κατηγορίες
Κάβες Ποτών, Είδη Δώρων
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΠΑΣ, Διευθύνων Σύμβουλος   Κιν: 6934464800 Email: spyrospappas@cava800.gr
Περιγραφή Επιχείρησης
Στη σύγχρονη και ενημερωμένη κάβα 800 κρύβεται ένας θαυμαστός κόσμος για τους φίλους της μπύρας, του κρασιού και του ποτού. Η πολύχρονη εμπειρία και η γνώση συγκέντρωσαν στα ράφια της κάβας 800 ετικέτες μπύρας (μοναστηριακές και επιλεγμένες), μια τεράστια ποικιλία κρασιών, τόσο από ελληνικούς όσο και από ξένους αμπελώνες, μεγάλη ποικιλία από ουίσκι και οινοπνευματώδη. Επίσης ποικιλία από πούρα Αβάνας, αξεσουάρ ποτού, κρασιού, είδη διακόσμησης και σοκολάτες εισαγωγής.
Δημιουργήστε ένα καλάθι με ποτά της αρεσκείας σας για δώρο στις γιορτές από τις επιλογές της κάβας 800, επιλέξτε από τις πολλές ετικέτες κρασιών κάτι που να σας ταιριάζει ή προσφέρετε στους φίλους σας ένα εκλεκτό malt ουίσκι από τη μεγάλη γκάμα μας.
Πώληση λιανική - χονδρική.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η κάβα 800 είναι ο επίσημος διανομέας για όλη την Ελλάδα της μπύρας Goesser (η οποία παράγεται από τα κρυστάλλινα νερά της ιδιόκτητης πηγής της) το ζυθοποιείο της οποίας βρίσκεται σε μια επιβλητική τοποθεσία με ψηλά βουνά, άγρια δάση και κρυστάλλινα νερά, στην επονομαζόμενη Πράσινη Καρδιά της Αυστρίας.
Εισαγωγέας του Ιταλικού καφέ espresso Milani που πιστός στον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής καφέ δραστηριοποιείται στην αγορά από το 1937.
Αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα των χυμών Pago που παρασκευάζονται εδώ και 124 χρόνια, από τα καλύτερα φρούτα χωρίς πρόσθετα συντηρητικά χρώματα και αρώματα, και διανομέας του ΑΝΑΜΑ εκκλησιαστικός οίνος για τη θεία κοινωνία.
Επίσης εισάγει ονομαστά κρασιά, Pinot Grigio, Amarone, Prosecco, Moscato D’Asti, Brachetto, Σανγκρια, Valpolicella, καθώς και το εκλεκτό ιταλικό κόκκινο κρασί Gran Passione.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ειδη Δωρων, Καλαθια, Κρασια, Δωρα, Malt, Gosser, Καβα, Μπυρες, Αποκλειστικος Αντιπροσωπος Pago
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με αντικαταβολή
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Σάββατο από 10:15 έως 23:00
Κυριακή από 19:00 έως 23:00
 
Μοιράσου το: