Κατηγορίες
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις, Κατασκευή & Διαμόρφωση Κήπου
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Green Guardia στελεχώνεται από ομάδα Γεωπόνων και εκπαιδευμένων τεχνικών. Ασχολείται με την καταπολέμηση παρασίτων (απεντομώσεις, απολυμάνσεις, μυοκτονίες) και εξυπηρετεί οικιακούς και εταιρικούς χώρους. Η απολύμανση, απεντόμωση και μυοκτονία αποτελεί μέρος προγραμμάτων της ολοκληρωμένης διαχείρισης των χώρων με στόχο την προστασία από παράσιτα. Οι εφαρμογές επικεντρώνονται σε μεθόδους φιλικές στον άνθρωπο και στο περιβάλλον. Επιπλέον, δίνεται έμφαση στην πρόληψη.
Η εταιρεία διαθέτει άδεια καταπολέμησης εντόμων και τρωκτικών σε κατοικημένους χώρους (1773/12.04.2018) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης για την Ποιότητα των Υπηρεσιών, σύμφωνα με το Πρότυπο EN ISO 9001 (Letrina S.A).
Η Green Guardia είναι από τις λίγες εταιρείες που είναι πιστοποιημένη, σύμφωνα με το πρότυπο EN 16636 (Letrina S.A). Το πρότυπο υποστηρίζεται από τη Συνομοσπονδία των Ευρωπαϊκών Φορέων Διαχείρισης Παρασίτων (CEPA-Confederation of European Pest Management Associations), σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Τυποποίησης (CEN).
Στο πρότυπο σημειώνονται οι αρχές που χρειάζεται η Εταιρεία να ακολουθεί ώστε να παρέχονται ολοκληρωμένες επαγγελματικές υπηρεσίες. Επιπλέον, ορίζονται οι προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται ώστε να εξασφαλίζεται ο σεβασμός στο περιβάλλον και τα ζώα.
Η Green Guardia, επιπλέον, ασχολείται με τα έργα κηποτεχνίας και την ανάπτυξη Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (HACCP, ISO 22000, Codex Alimentarius). Τέλος παρέχει υπηρεσίες τεχνικού ασφαλείας σε επιχειρήσεις.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Απολύμανση, Απεντόμωση, Μυοκτονίες
  • Εξυπηρέτηση οικιακών και εταιρικών χώρων
  • Βιολογικές μέθοδοι
  • Εφαρμογές από Γεωπόνους-Ειδικούς Επιστήμονες
  • Κοριοί, ψύλλοι, κουνούπια, μυρμήγκια, ακάρεα-Αντιμετώπιση
  • Ειδικές εφαρμογές-Σαράκι αντιμετώπιση, απωθήσεις πτηνών-Υποκαπνισμοί
  • Κατασκευή και συντήρηση κήπων
  • Ασφάλεια τροφίμων-Μελέτη προτύπων ποιότητας (HACCP-iso 22000)

Στοιχεία Αναζήτησης: Απολυμανση, Απεντομωση, Απολυμανσεις, Απεντομωσεις, Εταιρεια Απολυμανσεων, Κοριοι Αντιμετωπιση, Κουνουπια Αντιμετωπιση, Ακαρεα Αντιμετωπιση, Μυρμηγκια Αντιμετωπιση, Ψυλλοι Αντιμετωπιση
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αθήνα, Θεσσαλονίκη και στοχευμένες εφαρμογές σε όλη τη χώρα.
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Όλο το 24ωρο.
 
Μοιράσου το: