Κατηγορίες
Συνεργεία Αυτοκινήτων, Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΛΑΔΗΣ, Ιδιοκτήτης , Τηλ: 2108544385 
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Turbo Exelixis με πολυετή εμπειρία στον χώρο της επισκευής και εμπορίας τουρμπίνων έχει κατακτήσει μια απο τις θέσεις στις καλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα στο αντικείμενο αυτό. Η εταιρεία μας διαθέτει καινούργιες τουρμπίνες όλων σχεδόν των ειδών, ανταλακτικά αυτών καθώς και το πολύ σημαντικό κομμάτι του service που μας έκανε να ξεχωρίζουμε. Τα στελέχη μας με μεγάλη εμπειρία και άρτια κατάρτιση αναλαμβάνουν να συζητήσουν μαζί σας τις ανάγκες σας και να σας προτείνουν την καλύτερη και πιο αξιόπιστη λύση με γνώμονα πάντα την καλύτερη και πιο οικονομική λύση για τον πελάτη.
Οι τιμές μας με γνώμονα τη διαχρονικότητα της επισκευής των τουρμπινών είναι σε φιλικά και λογικά πλαίσια. Το συνεργείο-κατάστημά μας βρίσκεται σε κομβικό σημείο δίπλα απο την Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στα Κάτω Πατήσια στις Τρεις Γέφυρες γεγονός που το καθιστά εύκολα προσβάσιμο σχεδόν απο όλα τα σημεία της Αττικής.
Χρόνια πλέον πολλά για τις τουρμπίνες όλων των ειδών αποτελούμε την πρώτη σκέψη πολλών,καλέστε μας για να συζητήσουμε και για τις δικές σας ανάγκες σήμερα.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Τουρμπίνες
  • Έλεγχος Τουρμπίνας
  • Επισκευή Τουρμπίνας
  • Βελτίωση Χαρτογράφησης Εργοστασιακού Εγκεφάλου Μηχανής - Κυβωτίου Ταχυτήτων (Οι Βελτιώσεις μπορούν να γίνουν κατόπιν ραντεβού και διαρκούν από 2 έως 6 ώρες ανάλογα με την Περίπτωση)
  • Ανταλλακτικά Τουρμπίνας

Στοιχεία Αναζήτησης: Τουρμπινες, Επισκευη Τουρμπινων, Φτεροτες Billet, Ελεγχος Τουρμπινων, Τουρμπινες Garrett, Holset, Tial, Ihi, Precision Turbo Engine, Mitsubishi
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Πιστωτικές Κάρτες
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00 έως 17:00
 
Μοιράσου το: