Κατηγορίες
Ψυχολόγοι
Σεξολόγοι
Ψυχοθεραπευτές
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Βιβή Σωτηροπούλου είναι ψυχολόγος, διδάκτωρ ψυχολογίας (Πάντειο Πανεπιστήμιο), ειδικευμένη στη θεραπευτική αντιμετώπιση αγχωδών, σεξουαλικών διαταραχών, της ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής και της διαταραχής άγχους μετά από τραυματικό γεγονός. Είναι επιστημονική συνεργάτις της Μονάδας Θεραπειών Συμπεριφοράς, Α' Ψυχιατρική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών, Αιγινήτειο Νοσοκομείο, όπου εργάζεται ως θεραπεύτρια και επόπτρια νέων θεραπευτών.
Είναι πιστοποιημένη θεραπεύτρια για την αντιμετώπιση σεξουαλικών διαταραχών από τους αρμόδιους ευρωπαϊκούς συλλόγους (European Federation of Sexology (EFS) & European Society of Sexual Medicine (ESSM)). Συμμετέχει ως εκπαιδεύτρια σε δύο εκπαιδευτικά προγράμματα του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας (ΕΠΙΨΥ) σχετικά με τις αγχώδεις και τις σεξουαλικές διαταραχές.
Έχει συνεργαστεί με το Θοδωρή Χαλιμούρδα στη συγγραφή τριών βιβλίων που έχουν εκδοθεί από τις Ιατρικές Εκδόσεις Βήτα, με τίτλους: Κατανοώντας την Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή, Κατανοώντας τον Πανικό και την Αγοραφοβία, Κατανοώντας τις ειδικές φοβίες.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Ατομική ψυχοθεραπεία στις αγχώδεις διαταραχές, την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, τη διαταραχή άγχους μετά από τραυματικό γεγονός, το άγχος υγείας, τις διαταραχές παρόρμησης (π.χ. τριχοτιλλομανία).
  • Ατομική ψυχοθεραπεία και Θεραπεία ζεύγους για θέματα όπως: η προβληματική επικοινωνία, η πρόωρη και ανεσταλμένη εκσπερμάτιση, η στυτική δυσλειτουργία, η δυσπαρεύνεια και ο κολπικός σπασμός και η μειωμένη σεξουαλική επιθυμία.
  • Ατομική εποπτεία σε περιστατικά νέων συναδέλφων.
  • Συμβουλευτική σε θέματα σεξουαλικού προσανατολισμού και σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης.

Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Κατόπιν ραντεβού.