Κατηγορίες
Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΗΡΩ ΚΟΖΑΤΖΑΝΙΔΗ , Τηλ: 2105725710 
Περιγραφή Επιχείρησης
Βρισκόμαστε σε έναν καινούριο χώρο στο Περιστέρι, λίγα μέτρα από το σταθμό του μετρό Άγ. Αντώνιος. Προτεραιότητά μας αποτελεί η ανάγκη κάθε μαθητή για μια σύγχρονη και ουσιαστική προσέγγιση της γερμανικής γλώσσας, που θα του παρέχει γνώσεις υψηλού επιπέδου και απόλυτη εξοικείωση με το αντικείμενο.
Βοηθάμε τους σπουδαστές μας να αποκτήσουν μεγαλύτερο κίνητρο και ενδιαφέρον για το μάθημα, ώστε ολοκληρώνοντας τη φοίτησή τους σε εμάς να κατέχουν άψογα τη γλώσσα. Σε αυτό συμβάλλουν και οι σύγχρονα εξοπλισμένες αίθουσές μας με προτζέκτορες και οπτικοακουστικά μέσα. Δημιουργούμε διαφορετικά προγράμματα σπουδών ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδο των μαθητών μας. Εκτός από ολιγομελή, εξασφαλίζουμε και απολύτως ομοιογενή τμήματα, τα οποία διευκολύνουν τη γρήγορη και αποτελεσματική εκμάθηση της γλώσσας.
Τέλος, η διαρκής ενημέρωσή μας για τις νέες εξελίξεις στη διδασκαλία της γερμανικής, το ζεστό και φιλικό κλίμα του Κέντρου μας, το ενδιαφέρον για κάθε μαθητή ξεχωριστά, καθώς και τα προσιτά δίδακτρά μας και οι δωρεάν παροχές μας συνιστούν επιπλέον λόγους για να μας γνωρίσετε και να μας εμπιστευθείτε!
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Στο κέντρο μας παρέχουμε προετοιμασία για εξετάσεις πτυχίων όλων των φορέων πιστοποίησης (Goethe, ösd, ΚΠγ, PalsoLAAS), καθώς και προετοιμασία για το Test DaF (απαραίτητο για την εισαγωγή σε γερμανόφωνα πανεπιστήμια).
Προσφέρουμε πρωινά και απογευματινά τμήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και το καλοκαίρι (θερινά τμήματα), καθώς και εντατικά/ταχύρρυθμα.
Μειωμένα δίδακτρα σε αδέλφια και ανέργους, έκπτωση σε εφάπαξ καταβολή των διδάκτρων της χρονιάς!

Για παιδιά από 10 ετών
Α1 Α2

Για παιδιά από 12 ετών
Β1

Για νέους από 16 ετών και ενήλικες
Α1 Α2 Β1 Β2 C1 C2

  • A1-A2 intensiv: Δύο επίπεδα σε 9 μήνες!
  • Kinder 1 (για παιδιά Β’ και Γ’ δημοτικού) ΔΩΡΕΑΝ!
  • Α1 Θερινό Ενηλίκων: Διάρκεια δύο μήνες
  • Προετοιμασία για το ειδικό μάθημα Γερμανικά στις πανελλήνιες εισαγωγικές εξετάσεις για τις σχολές Γερμανική Φιλολογία, Ιόνιο, ΜΜΕ
  • Βοήθεια για το σχολείο
  • Γερμανικά για ενήλικες
  • Ιδιαίτερα μαθήματα
  • Προετοιμασία για σπουδές, εργασία στις γερμανόφωνες χώρες, συνεντεύξεις για εργασία (έμφαση στον προφορικό λόγο και την ακουστική κατανόηση)
  • Λογοτεχνικά τμήματα για μικρούς και μεγάλους

Στοιχεία Αναζήτησης: Γερμανικα, Ταχυρυθμα, Εντατικα, Θερινα, Ιδιαιτερα Μαθηματα, Γερμανικων, Ενηλικων, Ενηλικες, Φροντιστηριο, Κεντρο Ξενων Γλωσσων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Περιστέρι, Πετρούπολη, Ίλιον, Αιγάλεω, Σεπόλια, Αθήνα, Αττική.
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 11:00 έως 14:00 & από 17:00 έως 21:00
 
Μοιράσου το: