Κατηγορίες
Μετακομίσεις & Μεταφορές, Ανυψωτικά Μηχανήματα
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει μεταφορές παντός τύπου εμπορευμάτων από και προς την Αθήνα και προς όλη την Ελλάδα. Καλύπτουμε τις πόλεις της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας, της Λάρισας, των Ιωαννίνων και της Αλεξανδρούπολης αλλά και όλες τις περιοχές της Ελλάδας χάρη στα συνεργαζόμενα πρακτορεία μας. Τα εμπορεύματά σας «ταξιδεύουν» οικονομικά και με ασφάλεια χάρη στον υπερσύγχρονο εξοπλισμένο στόλο μας. Η εταιρεία μας διαθέτει ανυψωτικό μηχάνημα έως και 7 ορόφων (27 μ) έτσι ώστε η μεταφορά των προϊόντων να γίνεται εύκολα, άμεσα και με ασφάλεια. Αναλαμβάνουμε πέρα από τη μεταφορά ή μετακόμισή σας και τη συσκευασία των εμπορευμάτων ή εξοπλισμών στο νέο σας χώρο. Σας προσφέρουμε την πλήρη αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση παντός είδους ηλεκτρονικού εξοπλισμού και γραφείων, όπως προτάσσουν πλέον οι σύγχρονες απαιτήσεις και τα δύσκολα χρονοδιαγράμματα των εταιρειών.
Γραφείο Αθηνών: Κηφισού 91, Β14 τηλ. 2103451851
Γραφείο Θεσσαλονίκης: Αρκαδίου 9, Καλοχώρι τηλ. 2310753101
Διαθέτουμε ανθεκτικά υλικά συσκευασίας ικανά να αποφύγουν τη φθορά του εμπορεύματος που τυχόν θα υπάρξει κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Μεταφορές παντός τύπου εμπορευμάτων από και προς την Αθήνα και προς όλη την Ελλάδα
  • Μετακομίσεις
  • Ψυγειομεταφορές
  • Διανομή πόρτα – πόρτα
  • Ανυψώσεις έως και 7 ορόφων (27 μ)
  • Συσκευασία - ανθεκτικά υλικά συσκευασίας


Καλύπτουμε τις πόλεις της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας, της Λάρισας, των Ιωαννίνων και της Αλεξανδρούπολης αλλά και όλες τις περιοχές της Ελλάδας χάρη στα συνεργαζόμενα πρακτορεία μας.


Στοιχεία Αναζήτησης: Ψυγειομεταφορες, Συσκευασια, Αμπαλαζ, Μετακομιση
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: