Κατηγορίες
Οίκοι Ευγηρίας, Κέντρα Αποκατάστασης - Αποθεραπείας
Περιγραφή Επιχείρησης
Η κλινική μας έχει στόχο να φροντίζει για τη διατήρηση της καλής ψυχολογίας των φιλοξενουμένων μας αλλά και για την ενθάρρυνσή τους για συμμετοχή σε παρέες συζήτησης και σε εκδηλώσεις διασκέδασης, που οργανώνουμε πολύ συχνά. Παρέχουμε διατροφή εναρμονισμένη στις απαιτήσεις και το πρόβλημα υγείας του κάθε ασθενή, έχουμε δημιουργήσει ένα ευχάριστο χώρο όπου νιώθουν πραγματικά σαν το σπίτι τους! Στη μονάδα μας προσφέρουμε ολοκληρωμένη διεπιστημονική γηριατρική πρόληψη, εκτίμηση και αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας. Η υγεία των φιλοξενούμενων παρακολουθείται καθημερινά από ιατρούς παθολόγους, ψυχίατρο, χειρουργό, φυσιοθεραπευτή, κοινωνικό λειτουργό, εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και βοηθητικό προσωπικό. Ο ιατρός παθολόγος επισκέπτεται και εξετάζει όλους τους περιθαλπόμενους σε τακτική βάση και εκτάκτως εάν παραστεί ανάγκη.
Κύριο μέλημά μας η καθαριότητα των χώρων μας αλλά και η επιμελής φροντίδα των περιθαλπόμενων σε θέματα προσωπικής υγιεινής, εξασφαλίζουμε ένα άνετο, καθαρό και φιλόξενο περιβάλλον.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Αναλαμβάνουμε το πλύσιμο και σιδέρωμα των ρούχων του κάθε περιθαλπόμενου και παρέχουμε όλο τον απαραίτητο ιματισμό όπως σεντόνια, μαξιλάρια, πετσέτες, κουβέρτες, παπλώματα. Φροντίζουμε άτομα αυτοεξυπηρετούμενα ή μη, καθώς και άτομα με χρόνια νοσήματα που χρειάζονται 24ωρη επίβλεψη.
Αναλαμβάνουμε την πλήρη φροντίδα ατόμων προχωρημένης ηλικία αυτοεξυπηρετούμενων ή μη καθώς και ατόμων με χρόνια νοσήματα που χρειάζονται 24ωρη επίβλεψη.
Μέριμνά μας η ασφάλεια, η άνεση και η προσοχή στη λεπτομέρεια.
Στη μονάδα μας αντιμετωπίζουμε τον κάθε περιθαλπόμενο με ιδιαίτερη προσοχή και σεβασμό, έχοντας ως γνώμονα την ανάγκη του για εξατομικευμένη φροντίδα.

Στοιχεία Αναζήτησης: Φροντιδα Ηλικιωμενων, Κεντρο Αποκαταστασης, Περιποιηση, Γηριατρικη Προληψη, Κεντρο Ανοιας, Κεντρο Αλτζχαϊμερ, Απωλεια Μνημης, Ιατρικη Φροντιδα, Προβληματα Κινητικοτητας, Εγκεφαλικα Επεισοδια, Καταθλιψη, Καρδιακα Νοσηματα, Διαβητης, Ακρατειες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Πιστωτικές Κάρτες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: