Κατηγορίες
Ορθοδοντικοί
Περιγραφή Επιχείρησης

Ο Νικόλαος Πλατάρης είναι ειδικός ορθοδοντικός και διατηρεί ιατρείο στο κέντρο της Κηφισιάς, απέναντι από το Άλσος και δίπλα στον σταθμό του ΗΣΑΠ. Στο ιατρείο μας, σε έναν φιλικό και άνετο χώρο, παρέχεται εξειδικευμένη ορθοδοντική φροντίδα για παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Στόχος μας είναι μια σωστή θεραπεία που θα οδηγήσει σε ένα όμορφο χαμόγελο και ένα λειτουργικά άρτιο και υγιές στοματογναθικό σύστημα που θα διαρκέσει για πάντα. Σε αυτή την κατεύθυνση προτεραιότητά για εμας είναι η πρόληψη ορθοδοντικών δυσαρμονιών καθώς και η θεραπεία τους για κάθε τύπο ασθενή.
Μέλος:

  • Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής
  • Ορθοδοντικής Εταιρείας Ελλάδος
  • Ορθοδοντικής και Γναθοπροσωπικής Μελέτης και Έρευνας
  • Της Ένωσης Ορθοδοντικών που φαρμόζουν τη μέθοδο Invisalign
  • Της Γερμανικής Ορθοδοντικής Εταιρείας
  • Της American Association of Orthodontists (AAO)
  • Της Παγκόσμιας Εταιρείας Ορθοντικών (WFO)

Στο χώρο του ιατρείου λειτουργεί τμήμα εργαστηρίου όπου κατασκευάζονται τα ορθοδοντικά μηχανήματα των ασθενών.

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στο ιατρείο μας εφαρμόζεται η καινούρια τεχνική με τους νάρθηκες Invisalign (αόρατη ορθοδοντική) και χάρη στη χρήση ψηφιακού σαρωτή Invisalign i-TERO (Scanner), για την λήψη τρισδιάστατων ψηφιακών αποτυπωμάτων των δοντιών, οι ασθενείς μας από την πρώτη μέρα έχουν τη δυνατότητα να δουν την εξέλιξη καθώς και το επιθυμητό ορθοδοντικό αποτέλεσμα της θεραπείας τους. Παράλληλα, η γλωσσική τεχνική “Lingual Orthodontics Incognito” όπως και τα σιδεράκια ή και τα μασελάκια, εφαρμόζονται και βοηθούν με πολύ καλά αποτελέσματα σε θεραπείες για διακοπή επιβλαβών συνηθειών - έξεων, όπως η παρεμβολή γλώσσας στην κατάποση ή ο θηλασμός του δακτύλου, η στοματική αναπνοή κ.λπ.
Σκοπός μας είναι από μια απλή κλινική εξέταση, ήδη από την ηλικία των 7 ετών, να διαγνώσουμε εγκαίρως από που προέρχεται το πρόβλημα και, με την χρήση σύγχρονων μέσων και μηχανισμών, να προλάβουμε και να αποφύγουμε τόσο δυσαρμονίες και ασυμμετρίες στη λειτουργία δοντιών και γνάθων μεταξύ τους, όσο και εξαγωγές μονίμων δοντιών, εξασφαλίζοντας έτσι, τη σωστή ανάπτυξη του παιδιού, καθώς και την ομαλή λειτουργία του στοματογναθικού συστήματος (κατάποση, μάσηση, φώνηση, αναπνοή) και φυσικά την υγιεινή των δοντιών.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ορθοδοντικος, Αορατα Σιδερακια, Χωρις Σιδερακια, Aligners, Invisible Braces, Αορατη Ναρθηκες, Αορατη Ορθοδοντικη, Invisalign, Μασελακια, Σιδερακια, Clear Aligners
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Νομό Αττικής.
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Πιστωτικές Κάρτες
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Από 10:00 έως 13:00 & από 17:00 έως 22:00 κατόπιν ραντεβού.
 
Μοιράσου το: