Κατηγορίες
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Clio Car Rental έχει υπάρξει μια αξιόπιστη εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων για πάνω από 25 χρόνια και συνεχίζει να το κάνει με τον αυστηρότερο τρόπο από ποτέ. Στόχος μας είναι να κάνουμε τη διαμονή σας στην Αθήνα όσο πιο άνετη γίνεται, με την ελάχιστη δυνατή ταλαιπωρία για εσάς. Η ύψιστη προτεραιότητά μας είναι οι πελάτες μας να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη διαμονή τους στην Αθήνα, με τον πιο οικονομικό, κομψό, και άνετο τρόπο.
Σας παρέχουμε μια πληθώρα αυτοκινήτων που ταιριάζουν καλύτερα στις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Από μικρά αυτοκίνητα πόλης για εκείνους που χρειάζονται μετακινήσεις εντός πόλης και μεγαλύτερα οικογενειακά αυτοκίνητα, μίνι βαν για όσους από εσάς ταξιδεύετε σε μικρές ομάδες, τζιπ για όσους αισθάνονται χωρίς όρια, μέχρι αυτοκίνητα πολυτελείας για αξέχαστα ταξίδια.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ακριβώς έξω από την πύλη, μόλις προσγειωθείτε. Ξεχάστε την αναμονή στις γραμμές σε ένα περίπτερο ενοικίασης αυτοκινήτων, περπατώντας για να πάρετε το αυτοκίνητό σας, φροντίζοντας ταυτόχρονα τις αποσκευές σας. Με την Clio Car Rental, το αυτοκίνητό σας περιμένει για σας, και όχι εσείς το αυτοκίνητό σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε από την πλευρά σας είναι να μας ενημερώσετε το πότε και πού θα χρειαστείτε το αυτοκίνητο. Σας προσκαλούμε να επωφεληθείτε από αυτή την υπηρεσία, και ανακαλύψτε πόσο εύκολη, αβίαστη και αξιόπιστη η ενοικίαση αυτοκινήτου μπορεί να είναι.
Τέλος, προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε χώρους εκτός του αεροδρομίου της Αθήνας. Εξυπηρετούμε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής.

Στοιχεία Αναζήτησης: Enoikiazomena Aytokinhta, Rent A Car, Car Rental, Μισθωση Αυτοκινητου, Ενοικιασεις Μινι Βαν, Πακετα Ενοικιασεων, Προσφορες Ενοικιασεων, Χαμηλες Τιμες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: