Κατηγορίες
Πρακτορεία Ταξιδίων - Τουρισμού
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΑΘΗΝΑ ΤΣΑΡΠΑΛΗ   Κιν: 6947026433 Email: atsarpal@otenet.gr
Περιγραφή Επιχείρησης
Από το 2004, η έδρα της εταιρείας έχει μεταφερθεί σε ένα από τα πιο σημαντικά λιμάνια για τον τουρισμό και την τροφοδότηση των νήσων Κεφαλονιά και Ιθάκη, τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας. Έκτοτε τη διεύθυνση της εταιρείας έχει αναλάβει η κα Αθηνά Τσαρπαλή. Η εμπειρία μας και η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, μας έχουν καταστήσει ως ένα από τα πιο έγκυρα και αξιόπιστα γραφεία. Εκτός των άλλων, η εταιρεία μας αποτελεί κεντρικό ναυτικό πρακτορείο της εταιρείας “IONION P. Lines” και καλό συνεργάτη της “Ionian Group”. Επιπλέον, ο αριθμός των προσώπων και των οργανισμών που επιλέγουν να συνεργαστούν μαζί μας βαίνει όλα αυτά τα χρόνια συνεχώς αυξανόμενος. Κύριος στόχος και επιδίωξη της εταιρείας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους πελάτες μας, οι οποίοι βρίσκονται στο επίκεντρο της δραστηριότητάς μας.
Στρατηγική μας αποτελεί η λελογισμένη διεύρυνση των δραστηριοτήτων μας, προκειμένου να είμαστε σε θέση να παράσχουμε όλο και πιο πλήρεις υπηρεσίες.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Η εταιρεία μας στελεχώνεται από έμπειρο προσωπικό, το οποίο προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες τόσο στον τουριστικό τομέα όσο και στον επαγγελματικό, όπως cargo, supplies κ.ά.
Ενδεικτικά αναφέρονται οι εξής υπηρεσίες:

  • Έκδοση εισιτηρίων με την εταιρία Ionion P. Lines Αστακός-Ιθάκη (Πίσω Αετός / Βαθύ), Αστακός- Κεφαλονιά (Σάμη), Σάμη-Πίσω Αετός, Ιθάκη-Λευκάδα, Κεφαλονιά-Λευκάδα
  • Έκδοση εισιτηρίων με την Κ/Ξ Ionian Group Κυλλήνη-Πόρος Κεφαλληνίας, Κυλλήνη Ζάκυνθος
  • Μεταφορά ειδικών φορτίων
Πρακτόρευση πλοίων

Στοιχεία Αναζήτησης: Ναυτικο Πρακτορειο, On Line Κρατηση Εισιτηριων, Εκδοση Εισιτηριων, Ταξιδιωτικο Γραφειο
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Κυριακή όλο το 24ωρο
 
Μοιράσου το: