Κατηγορίες
Παιδικοί Σταθμοί, Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΓΚΡΟΖΟΥΔΗΣ, Διεύθυνση , Τηλ: 2310311711 
Περιγραφή Επιχείρησης
Το Αριστοτέλειο Κολέγιο είναι ένας σύγχρονος πολυδύναμος και πολυεπίπεδος εκπαιδευτικός οργανισμός που περιλαμβάνει: Παιδικό Σταθμό, Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο.
Στόχοι και Φιλοσοφία
Το Αριστοτέλειο Κολέγιο καλύπτει την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Φιλοδοξία των ανθρώπων του είναι η διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης προσωπικότητας μέσω της Γνωστικής - Ηθικής - Κοινωνικής διεύρυνσης του παιδιού.
Γνωστικά: Εφαρμόζονται οι πλέον σύγχρονες παιδαγωγικές μέθοδοι και αξιοποιούνται όλες οι δυνατότητες που παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία (διαδίκτυο, οπτικοακουστικά μέσα, τηλεκπαίδευση)
Ηθικά: Η παροχή υψηλών ηθικών αξιών, τα σωστά πρότυπα και η υιοθέτηση ιδανικών είναι αναγκαία για ένα παιδί που πρόκειται να ενταχθεί στην κοινωνία. Αξίες όπως ο εθελοντισμός, ο ανθρωπισμός και το ευ αγωνίζεσθαι γίνονται πράξη και συνείδηση στους μαθητές μέσω της βιωματικής μάθησης.
Κοινωνικά: Ιδιαίτερη μέριμνα δίνουμε στην ομαλή κοινωνικοποίηση του παιδιού μέσα από ένα πλήθος δράσεων σύμφωνες πάντα με την ηλικία του μαθητή. Δραστηριότητες εντός και εκτός του σχολείου.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Παιδικός σταθμός - Νηπιαγωγείο - Δημοτικό
  • Γυμνάσιο - Λύκειο - Αθλητισμός - Μουσική
  • Ψηφιακό Σχολείο - Διαδραστικοί Πίνακες
  • E-learning - Υπολογιστές - Ξένες Γλώσσες

Στοιχεία Αναζήτησης: Νηπιαγωγεια, Ενισχυτικη Διδασκαλια, Γυμνασιο, Λυκειο, Ψηφιακο Σχολειο, Δημοτικο, Ιδιωτικο Σχολειο, Ιδιωτικη Εκπαιδευση, Ιδιωτικο Εκπαιδευτηριο, Ιδιωτικα Λυκεια, Ιδιωτικο Δημοτικο Σχολειο, Ιδιωτικα Νηπιαγωγεια, Ιδιωτικο Νηπιαγωγειο
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη τη Θεσσαλονίκη.
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 07:30 έως 18:30.
 
Μοιράσου το: