Κατηγορίες
Σχολές Οδηγών, Διεκπεραιώσεις
Περιγραφή Επιχείρησης
Είμαι ο Γιώργος Τζεμπελίκος, επαγγελματίας εκπαιδευτής οδηγών, ιδρυτής και διευθυντής της σχολής.
Όπως ίσως κι εσύ, είμαι κι εγώ στον δρόμο καθημερινά πολλές ώρες, είτε εκπαιδεύοντας στην οδήγηση είτε οδηγώντας για προσωπικούς μου λόγους. Θα συμφωνήσεις λοιπόν πως εκεί, στον δρόμο, δεν μετράει το τι νομίζεις, αλλά το τι είσαι σίγουρος πως ξέρεις! Και πως η σωστή και ασφαλής οδήγηση είναι τελικά στοιχείο πολιτισμού.
Αυτή η βασική αρχή χαρακτηρίζει τη σχολή μας και τους ανθρώπους της, από την πρώτη μέρα λειτουργίας, το 2016. Εδώ δεν «δίνουμε διπλώματα», εκπαιδεύουμε οδηγούς που παίρνουν διπλώματα! Να, όπως εσύ...
Σκοπός μας να μάθεις να χαίρεσαι να οδηγείς, με ασφάλεια για σένα και τους γύρω σου, να είσαι σε θέση να ελέγχεις και να συντηρείς το όχημά σου, να εφαρμόζεις τον ΚΟΚ και να κυκλοφορείς υπεύθυνα, είτε ως ερασιτέχνης οδηγός πολύ περισσότερο όμως αν έχεις έρθει κοντά μας για να εκπαιδευτείς και να πιστοποιηθείς ως επαγγελματίας οδηγός.
Γιατί να επιλέξεις εμάς;
Γιατί το να μάθεις να οδηγείς με ασφάλεια και επαγγελματισμό είναι για μας τρόπος ζωής, όχι απλώς «μία ακόμα δουλειά»!
Γιατί δεν λειτουργούμε ως απλοί εκπαιδευτές αλλά ως δάσκαλοι και φέρνουμε πάντα μαζί μας γνώσεις, εμπειρία, καλή διάθεση, υπευθυνότητα, και κυρίως ευγένεια και υπομονή!
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Δίπλωμα Οδήγησης
Αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο σύγχρονες τεχνολογίες και μέσα, με τμήματα ολιγομελή ή ατομικά και ευέλικτο πρόγραμμα που διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες των μαθητών μας, εκπαιδεύουμε νέους και μετεκπαιδεύουμε ήδη διπλωματούχους ερασιτέχνες οδηγούς. Στη διάθεσή σας έχουμε άνετους χώρους διδασκαλίας, σύγχρονα εποπτικά μέσα (υπολογιστές με ειδικά προγράμματα) και εκπαιδευτικά οχήματα (μοτοσυκλέτες, αυτοκίνητα κ.λπ.) σύγχρονης τεχνολογίας.
Η Θεωρητική Εκπαίδευση γίνεται online στις εγκαταστάσεις της σχολής, εξασφαλίζοντας τη σωστή κατανόηση και εκμάθηση των διατάξεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και των ειδικών γνώσεων που πρέπει να έχει κάθε οδηγός για το όχημα και τη διαχείρισή του, και φροντίζουμε να είστε σε θέση να τις εφαρμόσετε αργότερα και στην Πρακτική Εκπαίδευση.
Η Πρακτική Εκπαίδευση που ακολουθεί είναι δομημένη ώστε η εμπειρία του μαθητή να μην εξαντλείται στην απόκτηση του διπλώματος οδήγησης. Περιλαμβάνει οδήγηση σε αστικούς και υπεραστικούς δρόμους ενώ παράλληλα οι εκπαιδευτές μας φροντίζουν να δώσουν στον υποψήφιο οδηγό όλα τα εφόδια που θα χρειαστεί για να οδηγήσει κάτω από διάφορες συνθήκες, εναρμονισμένος πάντα με τους υπόλοιπους οδηγούς.

Στοιχεία Αναζήτησης: Διπλωμα Οδηγησης, Μαθηματα Οδηγησης, Μετεκπαιδευση, Διπλωμα Για Φορτηγο, Διπλωμα Για Λεωφορειο, Διπλωμα Μοτοσυκλετας, Μεταβιβασεις Μεταβιβαση, Ανανεωση Διπλωματων, Απωλεια Διπλωματος, Μετετροπη Διπλωματος Σε Νεου Τυπου
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 14:00 και από 16:00 έως 21:00
Σάββατο από 10:00 έως 14:00
 
Μοιράσου το: