Κατηγορίες
Οδοντίατροι
Περιγραφή Επιχείρησης
Βιογραφικό:
Ο Χειρουργός Οδοντίατρος Κωνσταντίνος Δ. Πάφος είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνων. Είναι κάτοχος δυο μεταπτυχιακών τίτλων(MSc), από την Ιατρική Σχολή του ιδίου Πανεπιστημίου. Η πρώτη εξειδίκευση αφορά την "Θρόμβωση - Αιμορραγία και Ιατρική των Μεταγγίσεων", όπου ασχολείται με ασθενείς με αιμορραγικές διαταραχές, ενώ η δεύτερη αφορά τη "Νεοπλασματική Νόσο στον Άνθρωπο", όπου ασχολείται με νεοπλάσματα της ευρύτερης περιοχής της στοματικής κοίλοτητας. Είναι επίσης κάτοχος πτυχίου Βιολογίας από το Τμήμα Βιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά την διάρκεια των ετών έχει πάρει μέρος σε πολυάριθμα συνέδρια, σεμινάρια, ημερίδες και hands-on courses που αφορούν στο σύνολο της οδοντιατρικής. Σε ορισμένα από αυτά έχει συμμετάσχει και ως ομιλητής, παρουσιάζοντας εργασίες της ομάδας, στην οποία συμμετέχει.
H Οδοντιατρική Κλινική 'Always Smile Athens', διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και βρίσκεται σε έναν καλαίσθητο χώρο, πλησίον της στάσης Περιστέρι της γραμμής 2 του μετρό. Εφαρμόζονται σύγχρονα πρωτόκολλα, πλήρως τεκμηριωμένα από την διεθνή οδοντιατρική βιβλιογραφία, σε συνδυασμό πάντοτε με την κλασική οδοντιατρική. Κατά το πρώτο ραντεβού γίνεται η λήψη λεπτομερούς ιατρικού και οδοντιατρικού ιστορικού και ακολουθεί η κλινική εξέταση του ασθενούς. Στην συνέχεια ανάλογα με την περίπτωση, γίνεται επιλογή των κατάλληλων θεραπευτικών επιλογών, πλήρως εξατομικευμένα.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Διαγνωστική Εξέταση
Λεύκανση
Όψεις Ρητίνης/Πορσελάνης
Σφραγίσματα
Θεραπεία ουλίτιδας
Θεραπεία περιοδοντίτιδας
Εξαγωγές δοντιών
Εξαγωγές φρονιμιτών
Εμφυτεύματα
Θήκες/Γέφυρες πάνω σε φυσικά δόντια ή εμφυτεύματα
Αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών
Απονευρώσεις
Ανακούφιση πόνου
Αλλαγές σχήματος και χρώματος δοντιών
Καθαρισμός δοντιών
Κινητή Προσθετική: Ολικές και Μερικές οδοντοστοιχίες, τοποθέτηση νέων, αντικατάσταση παλαιών
Ένθετα/Επένθετα/Υπερένθετα 'σφραγίσματα'
Θεραπείας οδοντικής ευαισθησίας
Θεραπεία προβλήματος της άρθρωσης (Προβλήματα κροταφογναθικής διάρθωσης)

Στοιχεία Αναζήτησης: Αισθητικη Οδοντιατρικη, Οψεις, Λευκανση Δοντιων, Περιοδοντικη Θεραπεια, Εκτακτα Περιστατικα, Απονευρωσεις Απονευρωση, Εμφυτευματα Εμφυτευμα, Σφραγισματα Σφραγισμα, Ουλιτιδα, Καθαρισμος, Εξαγωγη Δοντιου, Εξαγωγη Φρονιμιτη, Θηκες Γεφυρες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: