, 2382022608
Κατηγορίες
Πυροσβεστήρες - Πυροσβεστικά Είδη, Σημαίες - Έπαθλα - Κύπελλα - Σήματα, Διαφημιστικά Δώρα, Είδη Προστασίας Εργαζόμενων
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ, CEO , Τηλ: 2382026898  Κιν: 6937677530 Email: info@georgala.gr
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία Γεωργαλά Αφοί Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1988 στα Γιαννιτσά του νομού Πέλλας από τον Γεωργαλά Χ. Αντώνιο και τον Γεωργαλά Χ. Αργύριο. Αρχικά, η εταιρεία δραστηριοποιήθηκε στην παραγωγή και εμπορία διαφημιστικών ειδών, ειδών προστασίας εργαζομένων και ατομικής προστασίας. Από το 1999, λόγω της ταχείας ανάπτυξης της στο συγκεκριμένο τομέα, πήρε άδεια λειτουργίας Βιοτεχνίας Αναγόμωσης και Επανελέγχου Πυροσβεστήρων παντός τύπου, καθώς επίσης και στην εμφιάλωση νέων πυροσβεστήρων.
Έτσι, τα τελευταία είκοσι χρόνια, η εταιρεία αναπτύσσεται, και διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις ΄΄κέντρο επανελέγχου πυροσβεστήρων & υδραυλικής δοκιμής φιαλών υψηλής πιέσεως΄΄ όπως επίσης και μια μονάδα με υπερσύχρονα μηχανήματα για την επεξεργασία και την εκτύπωση λογότυπων, διαφημιστικών ρούχων-δώρων και ψηφιακών εκτυπώσεων. Το δίκτυο πωλήσεων δραστηριοποιείται κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, σε λιανική και χονδρική πώληση. Ο τομέας της λιανικής πώλησης απευθύνεται γενικότερα σε ιδιώτες και της χονδρικής σε επαγγελματίες, εργοστάσια, βιομηχανίες τροφίμων, σφαγεία και δημόσιες επιχειρήσεις. Ειδικότερα όσον αφορά την χονδρική πώληση, η εταιρεία έχει δημιουργήσει αποκλειστικούς αντιπροσώπους σε διάφορες πόλεις της Βορείου Ελλάδος. Η Γεωργαλά Αφοί Ο.Ε., μετά από μια πετυχημένη πορεία επί σειρά ετών στους ανωτέρω τομείς, έχει καταφέρει να αναπτύξει συνεργασίες με μεγάλες επώνυμες ελληνικές και ευρωπαϊκές επιχειρήσεις. Στόχος της εταιρείας μας είναι η προσφορά προϊόντων και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεση σας για να δώσει λύση σε κάθε σας πρόβλημα.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Εργοστάσιο: 2ο χλμ. Γιαννιτσών - Εδέσσης

Στοιχεία Αναζήτησης: Πυροσβεστηρες, Πυροσβεστικα Ειδη, Εγκατασταση Αεριου, Πυροπροστασια, Πυροσβεση Στολες Εργαζομενων, Ειδη Προστασιας Εργαζομενων, Υποδηματα Ασφαλειας, Ανιχνευση Αεριου, Ειδη Οδοποιιας, Διαφημιστικα Δωρα, Σημαιες Επαθλα Κυπελλα, Πυροσβεση
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Διακρίσεις - Βραβεία - Πιστοποιήσεις (Αwards)
  • Πιστοποιημένο κέντρο επανελέγχου πυρόσβεσης
  • Αρ. Άδειας Λειτουργίας: Φ14,2/1488/256
  • Αρ. Πιστοποίησης Αναγνωρισμένης Εταιρείας: PYR-LPR-410.06.07
  • Αρ. Πιστοπ.Αναγν.Εταιρίας: PYR-LPR-410.06.077-COMP001-06-GRC
  • Αρ. Πιστοποίησης Αρμόδιου Ατόμου: LPR-410.18.063-01
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 20:00
Σάββατο από 09:00 έως 14:00
 
Μοιράσου το: