Κατηγορίες
Γυμναστήρια
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Αλέξανδρος είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου με δύο πτυχία Bachelor, το ένα Spécialité Éducation et motricité (Εκπαίδευση και Φυσική Αγωγή) και το άλλο Entraînement Sportif (Προπονητική στον Αθλητισμό).
Έχει συμμετάσχει σε πολλά σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό με σπουδαιότερα: την Αξιολόγηση της Λειτουργικής Κίνησης (Functional Movement Screen) (USA), την Αποκατάσταση της Μέσης (Building the Ultimate Back) (Canada), την Δημιουργία Προγραμμάτων Προπόνησης (Mastery of Program Design) (USA), την Λειτουργική Προπόνηση (Functional Strength Coach) (USA), Πολυθεματικό Σεμινάριο για Personal Trainers (England) και την Θετική Προπονητική (Positive Coaching) (Scotland). Η διαρκής προσπάθειά του για μάθηση και βελτίωση του εαυτού του, τον έφερε στη Σκωτία όπου εργαζόταν και ταυτόχρονα έκανε σεμινάρια για να δημιουργεί πραγματικά τα καλύτερα προγράμματα προπόνησης για εσένα, διότι η ΣΩΣΤΗ και ΠΟΙΟΤΙΚΗ άσκηση είναι φάρμακο.
Ως ποδοσφαιριστής ο Αλέξανδρος έχει αγωνιστεί σε πάνω από 300 επίσημους αγώνες με αρκετές ομάδες, με σπουδαιότερη τον Εθνικό Πειραιώς. Έχει επίσης κληθεί από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδος στο αναπτυξιακό κλιμάκιο της Εθνικής Νέων.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ο Αλέξανδρος Κάνδιας είναι προσωπικός γυμναστής (personal trainer). Πελάτες του είναι άνθρωποι που θέλουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους και να ξεπεράσουν προβλήματα υγείας. Είναι ευρέως αναγνωρισμένος για την εξειδίκευση του στη λειτουργική προπόνηση και την αποκατάσταση της σπονδυλικής στήλης. Η δέσμευση του να φέρνει αποτελέσματα στους πελάτες του, το πάθος του για την άσκηση, η απεριόριστη ενέργεια του, η όρεξη, το χαμόγελο, ο ενθουσιασμός και το χιούμορ του βοηθούν στην μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία που απολαμβάνουν οι πελάτες του.
Η διαρκής προσπάθεια του για μάθηση, τον καθιστά ικανό να δημιουργεί τα καλύτερα προγράμματα προπόνησης για εσένα, διότι η ΣΩΣΤΗ και ποιοτική άσκηση είναι φάρμακο.
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΣΗΣ: Στον εξαιρετικά περίπλοκο κόσμο της αποκατάστασης της μέσης ο Αλέξανδρος χρησιμοποιεί μια μέθοδο βασισμένη στην επιστημονική έρευνα. Αξιολογεί τα μοτίβα κίνησης ενός τραυματισμένου ασθενούς, έτσι προσδιορίζεται η αιτία του πόνου και απομακρύνεται. Στη συνέχεια ακολουθείτε μια συνταγή κινήσεων με συγκεκριμένες ασκήσεις για τη σταθεροποίηση της περιοχής της μέσης ώστε να απομακρυνθεί ο πόνος.
Θα καθοδηγηθείς στον εντοπισμό λάθος κινήσεων και στη συνέχεια σε μία σειρά από προοδευτικές ασκήσεις που θα συνταγογραφηθούν μόνο για εσένα.

Στοιχεία Αναζήτησης: Προσωπικη Προπονηση, Προπονηση Στο Σπιτι, Personal Training, Personal Trainer, Ενδυναμωση, Ασκηση Στο Σπιτι, Αποκατασταση, Γραμμωση, Συσφιξη, Προπονηση Για Γυναικες, Προπονηση Για Ηλικιωμενους, Απωλεια Βαρους, Trx, Φυσικη Κατασταση, Βαρη
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλα τα βόρεια.
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
από 07:00 έως 21:00
 
Μοιράσου το: