,
Κατηγορίες
Οδοντίατροι
Εμφυτευματολόγοι
Ενδοδοντολόγοι
Λεύκανση δοντιών
Παιδοδοντίατροι
Περιοδοντολόγοι
Προσθετολόγοι
Χειρουργοί Οδοντίατροι
Περιγραφή Επιχείρησης
Το ιατρικό μας κέντρο αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένο ιατρικό προσωπικό καθώς και πλήθος ιατρικών μηχανημάτων που μπορούν να καλύψουν πλήρως όλο το φάσμα της οδοντοστοματολογικής περίθαλψης.
Ο καλύτερος και λιγότερο επεμβατικός τρόπος να βελτιώσετε το χαμόγελό σας και την υγεία των δοντιών σας παραμένει η ορθοδοντική θεραπεία. Στο ιατρείο μας χρησιμοποιούμε όλες τις επιστημονικά τεκμηριωμένες και δοκιμασμένες τεχνικές για να σας χαρίσουμε ένα υγιές, όμορφο και φυσικό χαμόγελο.
Πάντα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, προσπαθούμε να προσεγγίζουμε τις ιδιαιτερότητες και τις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε ασθενούς με τρόπο ώστε η ορθοδοντική θεραπεία να μην είναι μια ακόμη ταλαιπωρία στη ζωή μας, αλλά μια σχετικά ευχάριστη όσο και ανώδυνη εμπειρία που στόχο θα έχει να προσφέρει σε όλους σας, μικρούς και μεγάλους, ένα καλύτερο επίπεδο ζωής.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Οδοντιατρικές υπηρεσίες
Το ιατρείο μας καλύπτει όλο το φάσμα της οδοντιατρικής περίθαλψης. Κυρίως οι τομείς που αφορούν τους περισσότερους από εμάς είναι οι παρακάτω.

 • Οδοντικά εμφυτεύματα
  H αναζήτηση μόνιμης και ακίνητης οδοντικής αποκατάστασης οδηγεί πλέον τους ασθενείς στην τοποθέτηση οδοντικών εμφυτευμάτων. Το ιατρείο μας μπορεί να σας βοηθήσει στην τελική σωστή και ιδανική για τη δική σας περίπτωση προσθετική αποκατάσταση.
 • Αισθητική προσθετική
  Είναι ο πιο γρήγορος και άμεσος τρόπος διόρθωσης οδοντικών ατελειών που μπορεί να έχουμε στο στόμα. Η τοποθέτηση bonding στο χώρο του ιατρείου μπορεί να σας δώσει το χαμόγελο που ονειρεύεστε μέσα σε μια μόνο ώρα. Επίσης είναι δυνατή η τοποθέτηση όψεων πορσελάνης καθώς και ζιρκονίων που έχουν φέρει πραγματική επανάσταση στο χώρο της οδοντιατρικής.
 • Ενδοδοντία
  Το ιατρείο μας προσφέρει υψηλού επιπέδου παροχές ώστε δόντια τα όποια στο παρελθόν δεν είχαν πιθανότητα να διατηρηθούν, με τη χρήση μηχανημάτων από εξειδικευμένο προσωπικό μας τώρα πια να παραμένουν στο στόμα.
 • Παιδοδοντία
  Η προσέγγιση παιδιών όσον αφορά τη φροντίδα του στόματός τους είναι πολύ σημαντική για εμάς καθώς όταν ένα παιδί αντιληφθεί την αξία της σωστής στοματικής υγιεινής θα είναι συνεπής και ως ενήλικας.
 • Ορθοδοντική
  Η αντιμετώπιση σκελετικών ανωμαλιών, στρεβλοφυίας σε παιδιά και ενήλικες είναι εφικτή. Ο ορθοδοντικός μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε πληροφορία.
 • Περιοδοντολογία
 • Laser
 • Λεύκανση
 • Προσθετική
 • Στοματική Υγιεινή
 • Λεύκανση στο ιατρείο
 • Λεύκανση στο σπίτι

Στοιχεία Αναζήτησης: Προσθετικη, Εμφυτευματα, Αισθητικη, Λευκανση, Παιδοδοντια, Ενδοδοντια, Περιοδοντολογια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Αττική
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα και Τετάρτη από 07:00 έως 18:00
Τρίτη και Πέμπτη από 12:00 έως 19:00
Παρασκευή από 07:00 έως 11:30
 
Μοιράσου το: