, 2710222236
,
Κατηγορίες
Αλουμίνια, Πόρτες Ειδικές, Ρολά
Περιγραφή Επιχείρησης
Νέο Εξοικονομώ-Αυτονομώ 2020 αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία για εσάς! Αναβαθμίστε την αισθητική αλλά και την ενεργειακή απόδοση της κατοικίας σας!

Η επιχείρησή μας διαθέτει 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των κατασκευών συστημάτων Αλουμινίου και κατασκευών Σιδήρου.
Η δραστηριότητά μας επεκτείνεται τόσο σε ιδιωτικά όσο και σε δημόσια έργα, ενώ η άρτια εξειδίκευσή μας είναι εγγύηση για την ποιότητα των κατασκευών που αναλαμβάνουμε.
Στο τομέα των συστημάτων αλουμινίου συνεργαζόμαστε με τις εταιρείες παραγωγής κουφωμάτων Europa, ETEM και Aloumil παρέχοντας στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής από ένα ευρύ φάσμα σχεδίων και τύπων.
Παραδίδουμε πάντα κάθε έργο που αναλαμβάνουμε σύμφωνα με τις προδιαγραφές που επιθυμεί ο πελάτης σε τιμές ανταγωνιστικές και μέσα στον προκαθορισμένο χρόνο παράδοσης.
Όλες οι κατασκευές μας, συνοδεύονται από πιστοποιητικό CE. Χρησιμοποιώντας πάντα τα ποιοτικότερα υλικά, τις πιο σύγχρονες τεχνικές και το μεράκι για τη δουλειά μας είμαστε σίγουροι ότι θα σας προτείνουμε την καλύτερη και οικονομικότερη λύση για κάθε είδους κατασκευή που σας ενδιαφέρει.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
 • Συστήματα αλουμινίου
  Θερμοδιακοπτόμενα, ανακλεινόμενα, ανοιγόμενα, συρόμενα, κουρμπαριστά, ρολά, εσωτερικά χωρίσματα, σε διάφορους χρωματισμούς και σε χρώμα ξύλου, αντικουνουπικά συστήματα (σήτες) οριζόντιες και κάθετες
 • Panel
  Πρεσαριστά, παραδοσιακά, παραδοσιακά με κορνίζα, μοντέρνα με inox
 • Μεταλλικές κατασκευές
  Υπόστεγα, μεταλλικοί σκελετοί, αίθρια, σκάλες εσωτερικές & εξωτερικές, βιτρίνες καταστημάτων, ειδικές κατασκευές για κεραμοσκεπές (πχ barbeque)
 • Κάγκελα
  Inox, σιδήρου, παραδοσιακά
 • Πόρτες θωρακισμένες
  Μοντέρνες, παραδοσιακές, ασφαλείας με κλειδαριές 3 σημείων και με πόμολα
 • Γκαραζόπορτες – ρολά
  Συρόμενες, ρολό, ρολά καταστημάτων
 • Υαλοπίνακες
  Τζάμια διπλά, triplex, ενεργειακά για εξοικονόμηση ενέργειας με σεβασμό στο περιβάλλον
 • Επίσης αναλαμβάνουμε:
  Συντήρηση των παλιών σας κουφωμάτων (πχ ράουλα, λάστιχα κ.α.)
  Και αυθημερόν αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων

Στοιχεία Αναζήτησης: Πορτες Ασφαλειας, Θωρακισμενες Πορτες, Συντηρηση Κουφωματων Αλουμινιου, Γκαραζοπορτες, Panel Πανελ, Ρολα Καταστηματων, Βιτρινες Καταστηματων, Εξοικονομω Αυτονομω 2020 Κατ Οικον Pvc, Θερμοδιακοπτομενα Συστηματα Αλουμινιου
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Πελοπόννησο και Αττική
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: