Κατηγορίες
Ψυχολόγοι
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Dr.rer.nat. ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕΤΡΟΓΛΟΥ, Επιστημονική Υπεύθυνη  
Περιγραφή Επιχείρησης
Το Κέντρο Ψυχολογικής Υποστήριξης Συμβουλευτικής και Θεραπείας ΑΤΤΙΚΑ ιδρύθηκε με σκοπό την παροχή ψυχολογικών και ψυχοθεραπευτικών υπηρεσιών στην περιοχή των Νοτίων Προαστίων, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Αττικής.
Σε συνεργασία με καταξιωμένους στο χώρο της ψυχικής υγείας ειδικούς, το Κέντρο μας στοχεύει στην αντιμετώπιση κάθε προβλήματος από όλες τις πλευρές που συντελούν στη δημιουργία του. Είτε πρόκειται για θέμα που αφορά στο άτομο, είτε για διαπροσωπικά προβλήματα του ζευγαριού είτε για προβλήματα μέσα στην οικογένεια, μέσω της συστημικής προσέγγισης, καλούμαστε να εξετάσουμε πώς οι αλληλεπιδράσεις μας μέσα στα ευρύτερα συστήματα, των οποίων αποτελούμε μέλη, συντελούν στη δημιουργία των προβλημάτων αλλά και στη συντήρησή τους.
Η συστημική προσέγγιση πλησιάζει το άτομο, την οικογένεια και την κοινότητα ως ζωντανά μέρη ενός συστήματος. Πολλές φορές, μάλιστα, ένα σύμπτωμα (όπως π.χ. κατάθλιψη) που παρουσιάζει το άτομο, δεν εκφράζει μόνο τη δυσκολία του ατόμου να έρθει σε επαφή με τους άλλους, αλλά και τη δυσκολία του ευρύτερου συστήματος, όπως της οικογένειας του. Μέσω της θεραπείας του ατόμου επέρχεται η ταυτόχρονη επεξεργασία των δυσκολιών της οικογένειας και επομένως, η δημιουργία υγιών βάσεων για μια λειτουργική οικογένεια.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Ατομική θεραπεία
Θεραπεία ζεύγους
Θεραπεία οικογένειας
Ομαδική θεραπεία
Θεραπεία τραύματος με τη μέθοδο EMDR
Συνεδρίες μέσω skype
Δυνατότητα Συνεδριών στα Αγγλικά και στα Γερμανικά (Sessions can take place also in English or German)
Τομείς ειδικότητας: Προβλήματα σχέσεων και επικοινωνίας, οικογενειακά προβλήματα, πένθος, κατάθλιψη, άγχος, κρίσεις πανικού, φοβίες, διατροφικές διαταραχές. Τραύματα και χρόνιες ασθένειες, εθισμός, εξαρτήσεις.


Στοιχεία Αναζήτησης: Πενθος, Καταθλιψη, Αγχος, Κρισεις Πανικου, Φοβιες, Διατροφικες Διαταραχες, Εθισμος, Εξαρτησεις, Προβληματα Εφηβειας, Διαταραχες Προσωπικοτητας, Ψυχοσωματικα Προβληματα, Σεξουαλικες Διαταραχες, Τραυματα Ψυχολογικα, Χρονιες Ασθενειες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:30 έως 22:30
 
Μοιράσου το: