Κατηγορίες
Ψυχολόγοι, Παιδαγωγοί
Παιδοψυχολόγοι
Ψυχοθεραπευτές
Περιγραφή Επιχείρησης
Ολοκλήρωσε αρχικά το Φ.Π.Ψ., έπειτα το Πρ. Ψυχολογίας (άδεια ασκ. επαγγέλματος) και το μεταπτυχιακό στη Σχολική Ψυχολογία, στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το διδακτορικό της (Α.Π.Θ). έχει θέμα τον κινηματογράφο στο σχολείο. Έχει ψυχοδυναμική κατεύθυνση, με εμπειρία στην ψυχολ. εκτίμηση παιδιών και εφήβων (νοητική - WISC III, συναισθηματική - Τ.Α.Τ., Τ.A.F., μαθησιακή), στο Σ.E.Π., στη συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία παιδιών, εφήβων και αναδυόμενων ενηλίκων (18-30 ετών) και στη συμβουλευτική γονέων και εκπαιδευτικών. Έχει συνεργαστεί με τα Χωριά SOS, τα Αρσάκεια Σχολεία, το ΚΚΨΥ Βύρωνα/Καισαριανής (Αιγινήτειο) και την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Εν Έργω. Εργάστηκε για δύο χρόνια σε σχολεία ως ψυχολόγος (Προγρ. ΕΣΠΑ). Συμμετείχε σε επιστημονικά συγγράμματα, σε συνέδρια και σε ηλεκτρονικά περιοδικά (π.χ. “Ψυχογραφήματα”) με άρθρα για θέματα ψυχολογίας και τον κινηματογράφο. Έχει εκπαιδευτεί στο “Playback Theatre” και σκηνοθετήσει ταινίες μ.μήκους. Χρησιμοποιεί θεραπευτικά τον κινηματογράφο. Είναι συνεργάτιδα της Α.Μ.Κ.Ε. “ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ”, της εταιρείας ηλ. εκπ/σης Ψ-Χ και του γραφείου “Ψυχής Έργον”. Έχει ολοκληρώσει εκπαίδευση στην τραυματοθεραπεία EMDR. Το ιδιωτικό της γραφείο βρίσκεται στο Παγκράτι από το 2011.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Ατομική Ψυχοθεραπεία παιδιών, εφήβων, αναδυόμενων ενηλίκων
  • Συμβουλευτική γονέων
  • Συμβουλευτική εκπαιδευτικών για ερωτήματα σχετικά με τη διαχείριση της τάξης
  • Εκτίμηση / Ψυχοπαιδαγωγική Παρέμβαση σε Μαθησιακές Δυσκολίες
  • Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός
  • Συνεργασία με σχολεία: Ομιλίες για θέματα όπως: Όρια στα παιδιά, μαθησιακές δυσκολίες, ηλεκτρονικός εκφοβισμός, εξάρτηση από το διαδίκτυο, σχέσεις γονέων παιδιών, πένθος, διαζύγιο. Επιμέλεια κινηματογραφικών προβολών. Ομάδες εκπαιδευτικών/γονέων/παιδιών. Ατομική συμβουλευτική παιδιών/εφήβων/γονέων/εκπαιδευτικών. Πρόληψη.
  • Εκπαίδευση στην τραυματοθεραπεία EMDR (μέλος της EMDR)
  • Δυνατότητα συνεδριών μέσω Skype

Στοιχεία Αναζήτησης: Μαθησιακες Δυσκολιες, Σχολικος Σχολικη Ψυχολογος, Τραυμα, Παιδικο Τραυμα, Ψυχοθεραπεια Ψυχοθεραπευτης Ψυχοθεραπευτρια, Παιδια Παιδι, Εφηβοι Εφηβος Εφηβεια, Αναδυομενοι Ενημικες 18 - 30, Αγχος, Καταθλιψη, Φοβιες Φοβια, Συμβουλευτικη, Ψυχοδυναμικη Ψυχοθεραπεια, Συμβουλευτικη Γονεων Γονεις, Bullying
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Κατόπιν ραντεβού
 
Μοιράσου το: