Κατηγορίες
Ψηφιακές Εκτυπώσεις - Offset, Επιγραφές, Κατασκευή Ιστοσελίδων (websites)
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Creative Designs δραστηριοποιείται στο χώρο των γραφικών Τεχνών και των υπηρεσιών Διαδικτύου. Σκοπός της εταιρείας μας η πληρέστερη, αρτιότερη και οικονομική υποστήριξη των ατομικών ή και εταιρικών αναγκών των πελατών μας. Αξιοποιώντας την δημιουργική μας διάθεση, προτείνουμε και υλοποιούμε σύγχρονα σχεδιαστικές λύσεις και ιδέες που αφορούν την κατασκευή ιστοσελίδων, τις ψηφιακές εκτυπώσεις καρτών / εντύπων / επιγραφών, καθώς επίσης και της επιτυχημένης προώθησης μέσω του social media marketing. Χρησιμοποιούμε τις πιο ενδεδειγμένες λύσεις και με βάση τα σύγχρονα τεχνολογικά πρότυπα, κατασκευάζουμε και αναπτύσουμε λειτουργικές ιστοσελίδες προσαρμοζόμενες σε κάθε ανάλυση και συσκευή. Σχεδιάζουμε πρωτότυπες λύσεις σε ψηφιακές εκτυπώσεις για κάθε προσωπική, επαγγελματική ή διαφημιστική σας ανάγκη, χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα και το αποτέλεσμα των εκτυπώσεων, τόσο για μικρές όσο και μεγάλες ποσότητες. Στόχος μας η επιτυχημένη σας προβολή, με γνώμονα τις δικές σας απαιτήσεις και τη δική μας τεχνογνωσία. Προωθούμε σύμφωνα με τους δικούς σας στόχους το προσωπικό ή εταιρικό σας προφίλ, δημιουργώντας μια βάση για την online παρουσία σας, επεκτείνοντας παράλληλα τους ορίζοντες της επιχείρησής σας με online διαφημιστικά banners και την προώθησή τους με σκοπό την άμεση και πληρέστερη ενημέρωση των χρηστών του διαδικτύου για τις υπηρεσίες & τα προιόντα σας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η Creative Designs, μέσα από μια γκάμα λύσεων & ενεργειών, έχει ως στόχο την επιτυχημένη προώθηση και διαφήμιση των προιόντων και υπηρεσιών των πελατών της ώστε αυτά να γίνουν πιο γνωστά στους καταναλωτές. Χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνικές, κατασκευάζουμε εύχρηστες και λειτουργικές ιστοσελίδες, αναπτύσσοντας online τις υπηρεσίες που οι πελάτες μας δραστηριοποιούνται, πάντα με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες τους. Με προσιτές οικονομικά προτάσεις, φρέσκες ιδέες και άρτια σχεδιαστικά λύσεις, δημιουργούμε και εκτυπώνουμε ψηφιακά, διαφημιστικά έντυπα και κάρτες για κάθε επαγγελματική τους δράση, χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα και το αποτέλεσμα των εκτυπώσεων, τόσο για μικρές όσο και μεγάλες ποσότητες. Επίσης, μέσα από στοχευμένες δράσεις και διαφημίσεις, προωθούμε τις επαγγελματικές δραστηριότητες των πελατών μας στα social media, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του πελατολογίου τους και την παράλληλη αύξηση των πωλήσεων.

Στοιχεία Αναζήτησης: Κατασκευη Ιστοσελιδων, Ψηφιακες Εκτυπωσεις, Διαφημιστικα Εντυπα, Social Media, Ιστοσελιδες, Εκτυπωσεις, Εντυπα, Επαγγελματικο Προφιλ, Επιγραφες, Συνταγολογια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: