Κατηγορίες
Κινητή Τηλεφωνία, Τηλεπικοινωνιακό Υλικό
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ , Τηλ: 2104175715  Email: info@servicekiniton.gr
e-shop
Περιγραφή Επιχείρησης
Το 1998 ανοίξαμε το πρώτο μας κατάστημα με έδρα στη Νίκαια, όπου τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του ασχολήθηκε αποκλειστικά με εμπόριο συσκευών και αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας. Πολλοί από εσάς θα μας θυμούνται με την επωνυμία GSM TEAM.
Από το 1999 μας εμπιστεύονται δεκάδες άλλα καταστήματα και χιλιάδες πελατών, οι οποίοι μας προτιμούν, για το γρήγορο, αξιόπιστο και πάντα σε λογικές τιμές service συσκευών κινητής τηλεφωνίας, laptops, notebooks, GPS. Είμαστε περήφανοι που τα καταφέραμε στο πιο δύσκολο κομμάτι της δουλειάς μας και έτσι έχουμε πετύχει να κάνουμε τους πελάτες μας και τους συνεργάτες μας ΦΙΛΟΥΣ μας. Αυτό μας κάνει πιο δυνατούς να συνεχίσουμε να γινόμαστε καλύτεροι για σας.
Από το 2004 έχουμε μεταφερθεί στις νέες μας εγκαταστάσεις στον Πειραιά, όπου παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση στην επισκευή του κινητού σας ακόμα και αυθημερόν ή το αργότερο σε 1-2 εργάσιμες μέρες ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών. Αναλαμβάνουμε την επισκευή και το service κινητών - smartphones όλων των μοντέλων και όλων των κατασκευαστών όπως: samsung, iphone, nokia, sony, lg, htc, blackberry, huaway, zte, motorola κ.τ.λ.
Παρά τις δυσκολίες της εποχής αποφασίσαμε να κατασκευάσουμε εξ αρχής και την ηλεκτρονική εκδοχή της εταιρείας μας για ακόμη καλύτερη εξυπηρέτησή σας, στους διαδικτυακούς μας χώρους servicekiniton.gr και service-kiniton.gr.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Samsung Επισκευή - Service
  • iPhone Επισκευή - Service
  • Επισκευή Κινητών όλων των κατασκευαστών
  • Αξεσουάρ Κινητών Τηλεφώνων
  • iPad - iPod Επισκευή - Service
  • Pc - Laptop -Tablet Επισκευή - Service

Στοιχεία Αναζήτησης: Επισκευες Iphone, Επισκευες Samsung, Επισκευες Lg, Επισκευες Κινητων, Service Κινητων, Επισκευες Xiaomi, Επισκευες Huawei, Ανταλλακτικα Κινητων, Αξεσουαρ Κινητων, Οθονες Κινητων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Πειραιά.
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: